: Solifer 2011: Ny design – nye planløsninger | Din Fritid

Solifer 2011: Ny design – nye planløsninger

Noen av årets store nyheter merkes straks du kommer inn i en Solifer. Da møter du nemlig en helt ny, delikat innredning, med nye luker og dører og nye håndtak.

Alle Finlandia-modellene har i år fått en gedigen gasskomfyr med 4 bluss av merket SMEV. Den kan kombineres med stekeovn i samme merke eller med den nye elegante mikrobølgeovnen fra Gorenje. Solifer har basert seg på en enhetlig og moderne løsning med stilige kvalitetsprodukter som tar vognen ytterligere et nivå opp. Artic har for eksempel en praktisk gasskomfyr med to bluss. I kjøkkenet har Solifer i år også nye, kraftige benkeplater, ny oppvaskkum, ny kran montert på benkeplaten og ny kjøkkenvifte med innebygde spotlights og flere brytere der det også er funksjoner for lysrør og taklamper i den øvrige delen av vognen.

Alle kjøleskap, store som små, er nå av merke Frameless med antrasitt grå dør. Til årets nyheter hører også at man kan velge det store kjøleskapet på 190 liter med fryseboks på 35 liter i samtlige 560- modeller - både Artic og Finlandia.

Belysningen i taket over sittegruppen og i soverommet er helt ny. Dessuten en ny sengegavl. Sentralvarmesystemet har nytt styrepanel og i toalettrommet er det ny design på kran og kraftigere dørhåndtak. Enkeltakslede vogner har ny aluminiumsfelg.


Nye planløsninger

Solifer Finlandia 690 kommer tilbake med to planløsninger på forespørsel særlig fra de norske kundene. 690 PH med det tverrstilte toalettrommet og LK, barnerom-løsningen. I Solifers program har man døpt vognene med nummerserier som tilsvarer vognens indre mål. Dette innebærer at for eksempel vår 630 er 628 cm lang innvendig. Andre produsenter benytter vognens ytre mål inklusive gasskassen som mål, skriver Solifer i en pressemelding.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden