: Dethleffs 2011: Produserer bobil nummer 80.000 | Din Fritid

Dethleffs 2011: Produserer bobil nummer 80.000

Dethleffs har all grunn til å feire. I tillegg til at man kan se tilbake på 80 år som caravanprodusent, kunne man nylig også feire at bobil nummer 80.000 forlot samlebåndet. Dette har i sin tur inspirert sjefen for Dethleffs, Thomas Fritz, til å bestemme at salgssummen for bilen skal gis til stiftelsen Dethleffs Family Stiftung som derigjennom vil få økt kapitalen med 80.000 Euro.“

Dethleffs produserer bobil nummer 80.000

Med denne betydelige pengeinnsprøytingen vil man starte et nytt større prosjekt. Helt fra starten har stiftelsen hatt som formål å støtte ulike prosjekter rettet mot barn, der sykehus, barnehjem og barnehager så langt har fått glede av penger fra stiftelsen. Lederen for stiftelsen, Sylke Roth, sier at man i jubileumsåret vil starte opp et større prosjekt, og vil fram til høsten undersøke verdige kandidater. I tillegg til den egne summen vil man søke å få med både forretningsforbindelser og kunder som bidragsytere til prosjektet. Hvem som til syvende og sist vil nyte godt av pengene vil bli presentert på høstens Caravan Salon i Düsseldorf. I mellomtiden vil de ulike kandidatene bli presentert på bedriftens hjemmeside.

Dethleffs er en av de mest tradisjonsrike bedriftene i markedet, med en historie som caravanprodusent som går helt tilbake til 1931, da Arist Dethleffs laget sin første campingvogn. 1983 utvidet man sortimentet til også å omfatte bobiler og er i dag Europas største produsent av bobiler.

Les mer på www.dethleffs.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden