: Kabe 2011: Større utvalg av campingvogner | Din Fritid

Kabe 2011: Større utvalg av campingvogner

Royal-serien fra Kabe utvides med tre modeller, noe som gir hele 18 nye planløsninger - takket være Flex- Line systemet.

Kabe Royal 610 LDXL

De nye Royal-modellene fra Kabe

Kabe Royal 520 XL: Blir den minste modellen i Royal-serien, og er en oppgradert Smaragd XL.
Kabe Royal 750 GLE: Fås med ekstra bred dobbeltseng ved valg av Flex-Line løsning B10, som tilbys som et alternativ til den tradisjonelle planløsningen.
Kabe Royal 780 GD: Har barneværelse bakerst og foreldresoveværelse midt i vognen, noe som er perfekt for den store barnefamilien.

- En av markedets mest populære campingvogner, Kabe Smaragd XL, som ble introdusert allerede i 1967, kommer nå i en Royal-variant med en lignende planløsning. Alle Royal-modellene er ekstremt velutstyrte, selv i grunnutførelsen. Produsenten forventer, at den minste modellen 520 XL i Royal-serien blir en av merkets bestselgere.

Vinkeløkken i Kabe Royal 610 LDXL

Vinkelkjøkken

Da Kabe Royal 560 LXL i 2010 ble lansert med L-formet sittegruppe i fronten, ble den raskt en suksess. Den store etterspørselen etter nettopp denne populære sittegruppen, har fått Kabe til å lansere tre nye modeller, som alle hører til i Royal serien:
Kabe Royal 590 LXL, 610 LDXL og 720 LUTDL.

Med den L-formede sofaen blir det plass til et vinkelkjøkken og en Tv-benk med god oppbevaringsplass, der det kan stå en stor flatskjerm. Samtlige L-sofaer kan gjøres om til soveplasser.

Nydesignet køkken i Kabe Royal 780 LUTDL

Nydesignet kjøkken

Samtlige Kabe modeller får et nydesignet kjøkken. Den nydesignede laminatbordplaten er montert med en rund vask med laminattildekningsplate i samme design som bordplaten og møbeltoppene. Vannkranen er også nydesignet. Hele ytterveggen i kjøkkenet er kledd med et elegant hvitt pleksiglass med innebygget LED belysning, som gir god belysning i campingvognen. Et sprut- og varmeskjold i røykfarget glass er plassert bak ved gasskomfyren og understreker ytterligere den elegante look. Også laminatet på bordet ved sittegruppen er nydesignet i nytt lyst laminat med kanter av massivt tre. Alle skuffer er montert med soft-close og sentrallås.

Edelsten-modellene får et nyutviklet kokeapparat med tre bluss plassert ved siden av hverandre, noe som gir en bedre arbeidsplass og flere avsetningsmuligheter.
Royal-modellene (inkl. Hacienda modellene) oppgraderes med en nydesignet komfyr, med fire gassbluss og grillovn, som er flott integrert i kjøkkenbenken.

Flexline

Når du velger en Kabe campingvogn, kan du få den bygd, så den passer til akkurat dine behov. Kabe´s Flexline-system er et konsept med tusen valgmuligheter. Først og fremst handler det om å få en planløsning og et interiør, som passer til dine og familiens behov. Kabe har 160 forskjellige planløsninger fordelt på 36 modeller og 20 forskjellige Flexline-alternativer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden