: KABE 2012: Masser av nyheter | Din Fritid

KABE 2012: Masser av nyheter

Raden av nyheter til modellåret 2012 er uendelig lang. Bl.a. den nye caravandøren sammen med det nye sølvfargede eksteriøret, utgjør noen av de mest markante nyhetene.

Ny døråpning i KABE’s 2012 modeller

Straks man trer inn i den nye KABE fornemmer man straks, at døråpningen har vokst fem centimeter i bredden. Når du studerer detaljene på døren finner du masser av smarte løsninger: Ny lås og dørhåndtak samt integrert myggnett er standard. Det som ikke kan ses med det blotte øye er dørens oppbygning, både inn- og utvendig. Dør- og dørkarm er resultatet av et nært samarbeid mellom produsenten Seitz og KABEs utviklingsavdeling. Dessuten kan du få 3-lags vindu eller speil i døren som tilvalg. Nytt dørtrinn ved inngangsdøren med innlagt varme, sikrer en god varmefordeling slik at man unngår en kuldebro.

KABEs rød-hvite farge er et ikon i bransjen og har alltid vært en viktig del av KABE’s varemerke. Når andre produsenter endrer eksteriøret har KABE holdt fast ved sine egne farger. Men, for å fornye utseendet litt, kompletteres campingvognene med et sobert sølvglinsende fargefelt. Et stort skritt for KABE, og kjennetegnede for KABE’s 2012 modellprogram. Dessuten er det nye stafferinger både i front og bakende.

Som ekstrautstyr kan man få sensor på lampen utendørs

Lys med sensor

Utvendig finnes integrert belysning som monteres i alu-profilen på campingvognens høyre side. LED-teknikk står for belysningen. Den kortere varianten på én meter er standard. Lyslisten kan bestilles som metervare, hvis man vil ha lys langs hele siden, slik at du får bra belysning i hele forteltet. En flott, enkel og funksjonell løsning som også er energiriktig.

Nå kan du få beskjed når noen er utenfor vognen. En annen nyhet er utvendig belysning med sensor, som tenner en lampe inne i vognen ved aktivering, slik at du blir oppmerksom på at noen er utenfor vognen. (Ekstrautstyr)

Nå kan man velge sitt KABE kjøkken i hvitt

Nyheter på kjøkkenfronten

Hvitt er en populær farge på kjøkkenlukene i hjemmet. Nå får du også muligheten til å velge den vakre hvite fargen på ditt nye KABE-kjøkken. I Royal-serien er komfyren og ovnen også hvit som tilvalg til hvitt kjøkken. Skap og skuffer er produsert i hvitt laminat med en solid overflate, som er lett å gjøre ren.

Som standard er det indirekte belysning under platen på kjøkkenbenken, som er med på å skape en hyggelig atmosfære.

Det er i KABE’s Royal-serie man finner de fleste modellforandringene på 2012 modellene

Tre nye modeller - mange versjoner

Til sesongen 2012 tilbyr KABE seks forskjellige tekstilkolleksjoner samt ytterligere tre skinnkolleksjoner. I tillegg kommer det valgfrie gardiner, puter og sengetepper. De grunnleggende fargene på gardinene er lette lyse farger. Det er i KABE’s Royal-serie man finner de fleste modellforandringene. Royal 560 GLE er en helt ny modell, som bare kommer i B2-utførelse.

Royal 590 GLE og Royal 750 D-GLE er to nye varianter, som fås i flexline-løsningene B1- B9, B11-B15 – med separate enkle senger, køyesenger eller dobbeltseng.

Et 30 cm. lengre drag på KABE’s modeller forbedrer kjøreegenskapene

Nye valgmuligheter på det innvendige

Et ca. 30 cm. lengre drag inngår i KABE’s arbeid for å forbedre kjøreegenskapene. Tildekningen er nå i formstøpt kraftig plastmateriale (frostsikkert).
Flere nyheter Trådkurver i garderobeskapet, vitrine- og barskap med gasstøtdempere, underlimt håndvask, sengekasse med doble gasstøtdempere, mer plass på toalettet, doble temperaturfølere og nye planløsninger, så får du en anelse om, hva som venter deg, når du besøker din KABE-forhandler.

Anti-sladdsystemet monteres nå som standard på alle KABE vogner

Kjøresikkerheten og sikkerhetspakke

Anti-sladdsystemet kalles ”KABE Safety Driving System” og består bl.a. av iDC (intelligent Driving Control) som tidligere var ekstrautstyr. Et aktivt system med sensorer som registrerer plutselige retningsforandringer i vognen, og bremser hjulene direkte gjennom påløpsbremsen. Et system, som ligner det, som finnes til vanlige personbiler. KABE velger nå å montere utstyret som standard på hele vognprogrammet, både på enkel og dobbeltakslede vogner.

Sikkerhetspakken inneholder også en hel del annet, for eksempel har chassiset fra BPW fått lengre trekktriangel. iDC og det lengre trekktriangelet, gjør at stabiliteten i vognen heves og gjør en høyere kjørehastighet mulig, med gode sikkerhetsmarginer. Stabilisatorkoblingen (WS3000) har vært standard i lang tid og som tidligere ruller alle KABE-vogner på 8-lagsdekk for å klare belastninger enda bedre.

Les mer på www.kabe.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden