: Isabella anneks i forteltet gir ekstra plass | Din Fritid

Isabella anneks i forteltet gir ekstra plass

Ofte er det situasjoner, hvor det kniper med plassen enten i forteltet eller campingvognen. Med et anneks til forteltet, får man med en håndvending et par kvadratmeter ekstra

Annex Future leveres med innertelt og utvider enkelt og raskt forteltet med et “gjesteværelse

Når det gjelder fleksibel arealutvidelse av forteltet, har Isabella lyttet til kundene og utviklet to løsninger, som gir en lang rekke fordeler og muligheter for moderne campere.
- Anneks kommer av latin og brukes på norsk om en sidebygning eller tilbygg til en større eiendom. Og ja, forteltet er jo eiendom og det med størrelsen er alltid relativt, sier Morten Kjeldsen fra Isabella med et smil og glimt i øyet.
- Men vi har utviklet to typer anneks til campernes eiendommer, fortsetter han og utdyper:
- Våre fortelt har jo gavler, som lett kan tas av, når man har bruk for fri utsikt til naturen der ute. Våre anneks er konstruert slik at de raskt og enkelt kan erstatte en eller begge gavler etter behov, og det gir et utall av muligheter.

- Riktig mange campere har uttrykt behov for ekstra oppbevaringsplass til ungenes leketøy, familiens sportsutstyr eller for eksempel til hjelpemidler for funksjonshemmede. De behov dekker man med et anneks.
- Med et anneks eller to kan man også raskt skape ekstra soveplasser eventuelt med et innertelt i annekset, hvis for eksempel barna har kamerater med på ferien eller gjestene blir litt lenger enn forventet.

Isabella har to typer anneks, nemlig Annex-Future og Annex-Tall. Begge typer fås i bunnmålene 280, 230 og 200 cm, så det er en løsning til de fleste av Isabellas fortelt. Når det dreier seg om Annex-Future er typen utviklet spesielt som en lav, ekstra sovekabin, og det er derfor det leveres med innertelt.

- Annex-Tall er som navnet antyder en høyere type anneks. Her er det rimelig ståhøyde, slik at det ikke bare kan benyttes til oppbevaring. Det er også særdeles velegnet som en liten utestue, en hyggelig kaffekrok, der man kan sitte og nyte morgenkaffen. Med et innertelt montert blir det til en rommelig sovekabin, sier Morten Kjeldsen og konkluderer:
- Et anneks er fantastisk lett å montere og kan altså tas av og på etter behov. Alle anneksene er forsynt med to glidelåser, så man kan stenge av med forteltets gavl i forteltet for kanskje å skjule ungenes rot og eventuelt bare ha adgang utenfra. En anneksløsning er altså både fleksibel, funksjonell og enkel å håndtere.

Les mer på www.isabella.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden