: Kabe 2012: Classic – høyeste kvalitet til beste pris | Din Fritid

Kabe 2012: Classic – høyeste kvalitet til beste pris

KABE Classic fyller med god margin alle basisbehov for en bekvem og funksjonell feriebolig – vinter som sommer. At KABE dessuten har markedets beste forhandler- og servicenett gjør ikke saken dårligere.

I KABE Classic-serien finnes tre ulike sengeløsninger å velge blant

En KABE Classic har samme fine Aldevarmeystem og vannbåret gulvvarme, AGS II, som våre Edelstensvogner. Konstruksjon, isolering, ventilasjon, chassis – er alle velprøvde KABE-løsninger. Og snekkerier, vinduer, innredning, kjøkken og baderom er av høyeste KABE-kvalitet. Det som gjør KABE Classic til et litt mer økonomisk alternativ, sammenlignet med våre Edelstens- og Royalvogner, er et litt lavere nivå på utstyr og tilvalg.

Kabe Classic (2012-model)

Enkeltsenger, dobbeltseng eller familieplanløsning?

Valget er ditt med utifra deg og din families størrelse og ønskemål. I KABE Classic-serien finnes tre ulike sengeløsninger å velge blant – fra to deilige enkeltsenger til dobbeltseng med eller uten køyesenger ved siden av. Alle planløsningene i Classic-serien tilhører våre virkelige storselgere.

KABE Classic-serien består av fire campingvogner i ulike lengde- og vektklasser. Fra minstemann Classic 470 til 520, 560 og den største Classic 590, der målene angir omtrentlig innvendig lengde.

Les mer på www.kabe.se/no

Kabe Classic (2012-model)

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden