: Isabella 2012: Funksjonelle og komfortable rammer til ferien | Din Fritid

Isabella 2012: Funksjonelle og komfortable rammer til ferien

Isabella – Europas største produsent av fortelt og caravanbekledning – står klar til å tilby camperne funksjonelle og komfortable rammer til ferie og fritid med et program spekket av veldig gode forteltprodukter til enhver bruk. Så om man liker sesong- eller reisecamping, eller bare en kort weekendtur er det alltid noe å finne til formålet.

Funksjonelle og komfortable rammer til ferie og fritid med Isabella fortelt

Nå lanseres et redesign av det store delteltet ”Magnum”, som er spesielt velegnet til korte turer, da det er raskt å sette opp og vekten minimal med stativ i CarbonX glassfiber. Selv om teltet er et deltelt, og altså bare dekker en del av campingvognen er det god plass til møblering med et bunnmål på 340x230 cm. Den nye Magnum modellen er framstilt i materialet IsaTex, som ble introdusert på markedet siste sesong med stor suksess i modellene Penta Concept og Commodore Concept. Det er eksklusivt utviklet til og av Isabella i samarbeid med en av Europas ledende tekstilprodusenter og er svært slitesterkt og ikke minst lett å holde rent. Det er ikke spart på utluftingsmuligheter i Magnum med et myggnettvindu med folieklaff i begge gavlene samt ventilasjonstrekant i fronten, noe som gir et behagelig inneklima uten sjenerende insekter.
Det øvrige programmet inneholder bl.a. Penta Concept samt Commodore Concept som begge ble lansert til 2010 sesongen. Oppmerksomheten rundt disse to modellene har vært overveldende. Ikke minst IsaTex-materialet med sine gode egenskaper, men også fargekombinasjonen og designet, har falt i campernes smak. Penta Concept for den rutinerte sesongcamperen og Commodore Concept, som dekker både sesong-, men også reisecamperens behov for plass og funksjonalitet. I tillegg finner man klassikeren Ambassador Moonlight i dette årets program - et godt valg for familien på farten. Den 2,50 meter dype modellen i akryl går i lyse og vennlige farger, som innbyr til kos i forteltet.
For å fullføre bildet og tilfredsstille camperens behov for en positiv ferieopplevelse kan Isabellas program også tilby et bredt tilbehørsprogram, som omfatter utbygninger, når man f.eks. mangler ekstra soveplasser – levegger i mange varianter, både tre- og firefløys pluss Flexleseilet, som kan bygges ut i det uendelige med tilkjøpsmoduler – eller tre typer organizere: smart og praktisk oppbevaring av småtingene. Bare for å nevne noen få muligheter. I tillegg til tradisjonelle fortelt, har Isabella også helårsteltet ”Villa”, som kan sidestilles med et sommerhus til campingvognen. En kraftig konstruksjon av 4-kant profiler i aluminium gjør, at Villa kan bli stående i årevis. Man kan saktens forlate forteltet og dra på tur med campingvognen, siden Villa kan stå på egenhånd. Så man er så å si ikke stedsbundet.
- Vi forsøker til stadighet å utvikle våre produkter, og ser innovasjon som en viktig faktor i vårt framtidige program. Samspillet mellom en flott design, topp kvalitet og mange praktiske detaljer skal bibeholdes, slik at vi også i framtiden kan presentere mye spennende nytt og brukbart for camperen - det som øker den positive opplevelsen av campinglivet” uttaler salgsdirektør hos Isabella, Morten Kjeldsen.

Les mer om Isabellas fortelter her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden