: Isabella 2012: Leverom med plass til hjerterom | Din Fritid

Isabella 2012: Leverom med plass til hjerterom

For å skape de rette rammene for campingferien og plass til hele familien er det nødvendig å gjøre seg noen tanker om størrelsen på forteltet. Det skal kunne ha plass til spiseplass, plass til lek og oppbevaring - kort sagt – leverom.

Penta-forteltet er med sin ekstremt sterke konstruksjon det selvfølgelige valg for sesongcamping

Man sier gjerne, at størstedelen av campingferien tilbringes i forteltet, og Isabella A/S gir deg valget mellom flere store modeller med individuelle innredningsmuligheter.
- Penta-forteltet er med sin ekstremt sterke konstruksjon det opplagte valg til sesongcamping. Med den spesielle, femkantede formen og 3,50 meters dybde er det masser av plass til hele familien og stor plass i forhold til f.eks. en tradisjonell forteltdybde på 2,50 meter, sier Morten Kjeldsen fra Isabella A/S.

Penta-modellen fås i to utgaver i hver sin design og materialvalg: ”Penta Concept” samt nyheten ”Penta”. Penta Concept er framstilt i IsaTex belagt polyester - et ytterst vedlikeholdsvennlig materiale - beregnet til å motstå vind og vær i lange perioder. Penta er framstilt i slitesterkt og gjennomfarget Isacryl, som tross den tette vevingen, lar forteltet puste, slik at kondensdannelse minimeres.

- Begge Penta-modellene har et rundtløpende utheng. Det hindrer smuss og forurensing i å renne ned langs sidene. Så alle muligheter er til stede for å bruke ferien til alt annet enn vedlikehold, forteller Morten Kjeldsen.
- Å oppholde seg i forteltet selv på varme dage, skal imidlertid også være behagelig. Et godt inneklima er sikret med mange åpningsmuligheter og myggnettvindu med folieklaff i begge gavlene på Penta Concept, og i den ene gavlen på Penta. Transparente overlyspaneler i taket samt store vinduspartier gjør det til et behagelig oppholdsrom. På Penta har vi gått ytterligere et skritt videre og har benyttet mørktonet vindusfolie, for å dempe solens skarpe stråler, sier Morten Kjeldsen.

Hvis man har behov for enda mer plass, er det utvidelsesmulighet ved tilkjøp av et anneks. Gavlpanelet på teltet fjernes og annekset festes deretter med glidelås. Man kan stenge av for annekset inne i teltet ved tilkjøp av en skillevegg eller montere det eksisterende gavlpanelet i en ekstra innvendig glidelås, som sitter på selve annekset.
I tillegg til anneks fås også dørmarkise til begge Penta-modellene som ekstrautstyr, hvis man ønsker litt ekstra le ved inngangsdøren.

Les mer om Isabella Penta her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden