: Thetford – 10 år med kjøleskap | Din Fritid

Thetford – 10 år med kjøleskap

Thetford, den ledende produsenten av fritidstoaletter, kan nå feire sitt tiårsjubileum som produsent av kjøleskap for campingvogner og bobiler.

Modellen N145 – et helautomatisk kjøleskap med separat fryseboks – tilhører de seneste modellene fra 10-årsjubilerende Thetford

Etter at man i mange decennier har vært ledende leverandør av toaletter til campingvogner og bobiler, fikk Thetford for drøyt ti år siden henvendelser fra kundene sine om de også kunne levere kjøleskap. Resultatet ble en helt ny fabrikk, beregnet for produksjon av absorpsjonskjøleskap, som sto klar i 2002.

De første Thetford-kjøleskapene ble levert til en tysk fritidskjøretøyprodusent. Snart begynte ordre å komme fra andre produsenter både i Europa og New Zealand, og i løpet av de tilbakelagte ti årene har mer enn 400 000 kjøleskap forlatt fabrikken i hollandske Etten-Leur. Denne framgangen beror for en stor del på den stadige utviklingen som Thetford har stått for.

I dag består Thetfords sortiment av ”viskestille” kjøleskap i 11 ulike modeller, noe som gjør at det finns et Thetford-kjøleskap til nær sagt enhver type fritidskjøretøy. For å være sikker på at campingferien ikke skal bli ødelagt testes hvert kjøleskap veldig grundig før det forlater fabrikken, og de leveres med 3 års garanti.
Alle kjøleskap er selvfølgelig CE-merket og fri for freon, og de er til en veldig stor del gjenvinningsbare.

Les mer her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden