: Waeco 2012: Komfortsete for kjøligere kjøring | Din Fritid

Waeco 2012: Komfortsete for kjøligere kjøring

Hvem husker ikke den siste sommerens varme? Uten AC i bilen klistret klærne seg til ryggen så snart man satte seg i den!

”MagicComfort MCS 10” ger skön svalka och avslappnande effekt men fläktens placering är mindre lyckad för damer med lång kjol eller klänning

Men i år behøver du ikke å lide på den måten. I WAECO:s store sortiment finnes nemlig et, alt for ofte oversett, produkt: Et løstagbart stolsete med innebygde luftekanaler som sørger for deilig avkjøling.

”MagicComfort MCS 10” komfortsete ser ut omtrent som det klassiske varmesetet, men har i framkant en liten vifte som blåser inn luft i setets og ryggstøets luftekanaler. Viften har to hastigheter, og kobles til sigarettenneruttaket.

Luftekanalenes konstruksjon gjør også at ”MagicComfort MCS 10” fungerer som et slikt kulesete som blant annet drosjesjåfører ofte benytter, og gir en avslappende effekt.

Vi har brukt setet i mange år, og i ulike biler, og har kunnet konstatere at det fungerte til full tilfredshet. For damer med lang kjole eller skjørt er imidlertid setet mindre vellykket – med et slikt plagg er det nemlig risiko for at viftens luftinntak tildekkes.

”MagicComfort MCS 10” komfortsete koster ca 800 kroner.

”MagicComfort MCS 10” gir deilig avkjøling og avslappende effekt …

… men viftens plassering er mindre vellykket for damer med lang kjole eller skjørt.

Les mer her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden