: Knaus: 2013 års modeller | Din Fritid

Knaus: 2013 års modeller

Det er nøyaktig femti år siden den første Südwind forlot fabrikken og ble presentert for allmennheten. Det skjedde på vårparten 1962. Ingen annen av Knaus sine caravanserier har hatt så stor framgang. Og i dag, et halvt århundre senere, presenteres nok en ny Südwind-modell.

Når man går inn i vognen oppdager man straks det nye elegante interiøret

En riktig Knaus tar man ikke feil av

Som et etablert medlem av Knausfamilien har den nye Südwind selvsagt samme familielook som allerede er velkjent fra de nye bobilene. Nyutviklede hybridlykter på bakpartiet og ny grafikk på sideveggene gir en umiskjennelig identitet. Det nye eksteriøret blir komplett med den nye Pro.tec-rammen i aluminium for optimal stabilitet.

Også interiøret på Südwind er utviklet. Når man går inn i vognen oppdager man straks det nye elegante interiøret. Kjøkkenet kan fås i en lengde på mer enn to meter, med 110-liters kjøleskap eller som standardmodul med 190-liters kjøleskap. Pene kromdetaljer, en uttrekkbar kaffemaskin og en praktisk tørkerullholder er velkomne nyheter. En ny integrert komfyr, skuffer med myktlukkende skinner og høykvalitative hengsler på dørene fullender både design og funksjonalitet. Og som om ikke det var nok, gir det harmoniske lyssystemet en atmosfære av velbehag.

Ergonomi fullbordar perfektionen

Ergonomiska aspekter har varit viktiga ingredienser i utvecklingen av nya Südwind. Den runda sittgruppen har tex. ny design och är utrustad med ergonomiska sittdynor för ländryggsstöd. För att komma åt stuvutrymmen under lyfter man med lätthet upp sätet. I sittgruppens hörn finns ytterligare plats för förvaring.
Jämfört med tidigare Südwind-modeller har en mängd detaljer utvecklats på 2013 års modell. Ett exempel är det nya elektriska systemet som nu är monterat och skyddat i garderoben, Truma-Thermes avstängningsventiler är också placerade i ett speciellt anpassat utrymme och ett sofistikerat ventilationssystem garanterar optimal ventilation i hela vagnen.

Knaus Südwind Exclusive i 2013 års modell finns i flera modeller på Fritid 2012:

580 EU, 580 FDK, 580 UF och 750 UKF. Bergholm Försäljning AB är generalagent för Knaus Tabbert, Morelo och Hymergruppens breda program. Företaget ställer upp med över 30 husbilar och husvagnar på Fritid 2012 den 15 – 17 juni i Kristinehamn.

Les mer om Knaus her Les mer om Kroken her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden