: Kabe 2013: Første barnevognen i ny størrelse | Din Fritid

Kabe 2013: Første barnevognen i ny størrelse

Den nye 660 GDL er en helt ny størrelse, en litt større mindre vogn skulle man kunne si. Tanken er at den med en litt kortere utstyrsliste og færre valgmuligheter skal bli en fornuftig innstegsmodell i Kabe‐familien, men like fullt med plass for den store familien.

Läs senasta nytt om husvagner här

Classic 660 GDL kan bygges med enten to eller tre køyesenger lengst bak i vognen.

To eller tre køyesenger

Classic 660 GDL kan bygges med enten to eller tre køyesenger lengst bak i vognen. Denne delen kan også stenges av med et forheng, og kan altså bli både fritids, kino og barnerom på en gang.

Mulighet finns for eksempel til å montere en separat TV her bak.

Oppbevaringsplassens størrelse og funksjon er alltid en viktig målestokk på en bra vogn. Har man med seg tre barn på eksempelvis vinterferie så er det kanskje det som avgjør et kjøp.

– Ja, her blir det faktisk litt ekstra plass, framfor alt til garderober. I normale fall bygger denne vognstørrelsen på boggi‐chassis, sier Johan Skogeryd, salgssjef på Kabe.

– Det gjør også at vi kan krympe prislappen ytterligere, uten å tulle med Kabes klassiske verdier.

– Vi har fått plass til fire garderober, noe som vi er veldig fornøyd med, i tillegg til all annen smart oppbevaring så klart, sier Johan, og fortsetter.

– Det som ikke har fått plass er dusjkabinettet, men jeg synes at dette er et veldig bra alternativ for barnefamilien som vil gjøre et trygt kjøp.

Snekkerier, vinduer, innredning, kjøkken og baderom er av høyeste Kabe‐kvalitet

En ekte Kabe

Solide vinteregenskaper er også Kabes adelsmerke og holder selvsagt samme klasse som i øvrige vogner og bygger på den patenterte Ecoprime‐isoleringen, gulvvarme, ventilasjon og veldig gjennomtenkt luftsirkulasjon bak skap og hyller, og i garderober.

Konstruksjonen bygger på velprøvde Kabe‐løsninger, med et chassis fra tyske AL‐KO Kober. Og snekkerier, vinduer, innredning, kjøkken og baderom er av høyeste kvalitet.

Den nye vognen er en ekte Kabe, ingen tvil om det. For Kabes del handler det om å utvide sin kundegruppe og til en viss grad å møte konkurransen i et tøffere marked.

En vogn fra Tenhult er ikke helt sammenlignbar med en importvogn, ettersom Kabe bygger sine vogner på helt andre premisser – først og fremst at det er en året‐rundt‐vogn som funker like bra i bitende kulde som i ørkenvind.

Den nye vognserien har alle Kabe‐verdier som ikke går å prute bort.

Kabe Classic 660 GDL er en året‐rundt‐vogn som funker like bra i bitende kulde som i ørkenvind

Mer standardutstyr

– Classic‐serien har mer standardutstyr enn hva mange av våre konkurrenter har på ekstrautstyrslisten, sier
Johan.

– Om du står og skal velge mellom to vogner og Kabe‐Classic koster litt mer, er det ikke noe problem for våre forhandlere å vise til fordelene, kvaliteten og omsorgen i byggemåten, forklarer Johan.

– Denne modellen har forhandlerne ventet på. Akkurat nå bygger vi de første demonstrasjonsvognene som skal ut i hallene i overgangen mellom vinter og vår.

– Det skal bli spennende å se hvordan kundene reagerer, avslutter Johan.

Barneromsdelen i Classic 660 GDL kan bygges med enten to eller tre køyesenger lengst bak i vognen. Er du nysgjerrig allerede nå, kan du smygtitte på nettet.

Eller forhør deg med din forhandler når det blir mulighet til å se på den i virkeligheten. Ta da med barna å la de prøveslenge seg mellom sengene.

Vognen ble ikke vist på caravanutstillingene i september, men vil få premierevisning i løpet av våren ute hos forhandlerne.

Läs senasta nytt om husvagner här

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden