: Eura Mobil Integra Line LS: Kompakt luksus på seks hjul | Din Fritid

Eura Mobil Integra Line LS: Kompakt luksus på seks hjul

I den nye Integra Line LS fra Eura Mobil forenes det beste fra to verdener: Den kompakte, utvendige designen hos Integra Line og den sjenerøse innvendige plassen hos Integra.

 


Lav høyde og tre aksler gir et slankt og luksuriøst utseende

Komfort

Med sin front, som ser ut som ett leende ansikt, kommer nye Integra Line LS sikkert til å tiltale mange som søker plassen og komforten hos en luksuriøs helintegrert bobil, men ikke vil ha den buss- eller lastbilfølelsen som preger så mange liner-modeller. Til det ”vanlige” utseendet bidrar ikke minst den markante kromrammen rundt grillen og LED-varsellysene, og den lave høyden – den måler bare 289 cm – samt det treakslede chassiset som gir bilen et slankt og elegant utseende. Samtidig gjør den relativt korte, velplanerte førerplassen at bilen blir veldig lettkjørt.


Benkeplate av elegant og lettstelt Corian

Dobbeltgulv

Goda vinteregenskaper og god lasteevne gjør, at den som velger en Integra Line LS får mye bobil for pengene sine. Men den nye modellen har mange andre fordeler også. Blant annet er gulvet (bilen har et 20 cm høyt dobbeltgulv) helt plant, uten ”trinn” mellom bodel og førerhus. I det oppvarmede dobbeltgulvet er tankene frostsikkert plassert, samtidig som det finns godt med lasteplass. Planløsninger og innredning er hentet fra Integra-serien, noe som blant annet betyr separat dusjkabinett og benkeplate på kjøkkenet av Corian, og i soverommet finner man ortopedisk utformede madrasser.

Sentralvarme

Karosseriet er laget av glassfiberarmert plast, og sammensetningen skjer med lim av samme type som benyttes i flyindustrien. For best mulig vinteregenskaper er bilene utstyrt med vannbåret sentralvarme fra Alde.


Gott om plass til å hygge seg med venner

 


Frittstående dobbeltseng i den største modellen

Tre planløsninger

Nye Integra Line LS kommer i første omgang med tre planløsninger. Modellen 790 EB har en gigantisk garasje, og en lasteevne på mer enn 1 000 kg. Enkle senger med Medicotherm-madrasser sørger for deilig søvn. I Integra Line LS 810 HB er den bakre sengen tverrplassert, noe som blant annet resulterer i en veldig romslig sittegruppe med plass for opp til syv personer. Den største modellen, 850 QB har en langsgående og midtplassert, frittstående dobbeltseng, og hele soverommet kan deles av med en dør.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden