: 2014-nyheter: Bürstner strømlinjeformer | Din Fritid

2014-nyheter: Bürstner strømlinjeformer

Den tyske produsenten jobber hardt for å bekrefte sin posisjon som den ledende produsenten på delintegrerte bobiler foran 2014-sesongen.

Bürstner Brevio er en av flere modeller som har fått XPS-vegger med bedre isolasjonsevne og mekanisk styrke.

Haglbeskyttelse

Modellene City Car, Viseo, Aviano og Elegance har alle fått et ansiktsløft. Mens Nexxo, Viseo, Aviano og Argos har fått ny interiørløsninger. Den nye serien tilbyr hele 41 ulike modeller og planløsninger.
På campingvognsiden har Averso Plus fått en omfattende redesign og Premio har fått nytt interiør. Flere tekniske forbedringer er gjort på vogn-programmet til Bürstner som nå tilbyr 38 interiørløsninger og modellvarianter.

En av de viktigste tekniske forbedringene er det hagl-sikrede taket som med unntak av City Car er standard på alle Bürstners bobiler. Modellene Brevio, Viseo, Elegance og Grand Panorama har fått nye XPS-vegger med bedre isolasjonsevne og mekanisk styrke.

Bürstner Viseo er en av tre modellserier som har fått 70cm brede dører. På bildet ser vi Viseo I 690.

Brede dører

Bürstner tilbyr nå også skreddersydde laken som passer 100 prosent til de ulike sengene. Er du blant de som får skjønnhetssøvnen ødelagt av skrukker på lakenet – så kan dette være redningen!

Alle modellene til Fifityfive, Viseo og Grand Panorama har fått nye bredere dører på 70cm. Dørene har dobbel gummiering. Vårt inntrykk er at opplevelsen av bredere dører i praksis er overraskende stor – da hele bilen oppleves som romsligere

Bürstner feirer sitt 55 års jubileum med blant annet modellen Nexxo 55 T690.

Vinterbruk og jubileum

Bürstner registrerer økt etterspørsel i markedet for bobiler som er tilpasset vinterbruk. Derfor har toppmodellene Alde vannbåren varme som standard. På 2014-modellene blir det nå også mulig å få Alde som ekstrautstyr på Nexxo og Aviano-seriene.

Fiftyfive markerer produsentens jubileum. Bürstner har eksistert i hele 55 år og feirer med å lage fire varianter som har helt unike interiørløsninger. Modellen er lett gjenkjennelig med sin mørkegrå og hvite farge. Her er det aluminiumsfelger og LED-kjørelys, bred dør på 70cm og ryggekamera. Kombinert musikk- og navigasjonssystem med spesiell informasjon om campingplasser,parkering og annet nyttig for en bobileier. To airbagger og elektrisk oppvarmede fjernstyrte speil og stor takluke i front er standard. Serien lanseres på to Nexxo modeller: T685 Fiftyfive med frittstående seng og T690 Fiftyfive med enkeltsenger.

Det er små justeringer på Bürstners toppmodell Grand Panorama i 2014. Ny inngangsdør på 70cm er blant nyhetene.

Toppmodell

Bürstner Panorama i 920 G som vi testet i utgave 6 av Bobil og Caravan har fått prisen European Innovation Award som deles ut av 12 fagtidsskrifter. Det er ingen store forandringer på modellen i 2014, men Bürstner fremhever uansett det skreddersydde lydanlegget som er utvilket i samarbeid med spesialist-firmaet Visatone. Grand Panorama også har fått ny dør på 70cm.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden