2017-nyheter: Elnagh: Rimelig designmodell | Din Fritid
2017-nyheter: Elnagh

Rimelig designmodell

Italienske Elnagh presenterer en prisgunstig modell med sin Baron 73. Den moderne enkeltsengmodellen er også utstyrt med senkeseng.

Toscana, Italia: Elnagh er at av mange merker i SEA-gruppen. Produsenten med det skotsk-klingende navnet har både alkove, halv- og helintgrerte bobiler på programmet. Felles for de alle, er at de befinner seg i lavpris-segmentet, sammen med merker som for eksempel Weinsberg, Sunlight og Carado. 

Produktseriene Baron og Loft har til sammen 20 modeller i sin portefølje - alle med deres egen iTech produksjonsteknikk. Det innebærer i praksis en helt trefri bodelskonstruksjon. Og med 33mm tykkelse i taket, gir produsenten garantier for både vanntetthet, god isolasjon og lite støy. Det skal også borge for gode vinteregenskaper og lang levetid, i følge produsenten. 


Et hyggelig og moderne interiør med få skarpe kanter.

Norgesaktuell

På vår visningstur til Toscana i sommer treffer vi den norske importøren Jan Henning Løviknes, som kunne fortelle om flere spennende modeller fra Elnagh. Modellen Baron 73 trekker han spesielt frem som en aktuell modell for det norske markedet. Baron 73 er 738 cm lang, og har enkeltsenger bak. Disse måler 84 x 198cm og er plassert opp et trinn for å få god garderobeplass. Sengene vippes enkelt opp for å få tilgang til to garderobeskap, hvor det ene har hengemuligheter. 

Modellen har separat dusj på venstre side hvor bunnen er senket, slik at man får god høyde i dusjen. Toalettet og vasken er på motsatt side med stort overskap og stort vindu. Vasken er av det enkle slaget, og toalettet skjermes med en buet sjalusidør. 

Det L-formede kjøkkenet har vask og tre bluss, samt Thetford kjøleskap på 145 liter og frys på 25 liter. Den elektriske senkesengen over sittegruppen måler 125 x 195cm. De buede overskapene i hvit høyglans gir et moderne inntrykk i bobilen. 


Baron 73 har høye enkeltsenger bak med god adkomst. Høye enkeltsenger bak med god adkomst på Baron 73.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Finnes i utgave: 

På forsiden