Ansetter ny administrasjons- og økonomi-leder:: Ny sjef hos Løviknes | Din Fritid
Daglig leder Jan Henning Løviknes (t.v) og nyansatte Morten Algøy blir sentrale personer i Løviknes Gruppen.
Ansetter ny administrasjons- og økonomi-leder:

Ny sjef hos Løviknes

– Siden nyttår har vi søkt etter en kandidat til å fylle rollen som administrasjons- og økonomisjef. I prosessen var vi privilegert med mange gode søkere, og i sluttfasen var det en østlending som trakk det lengste strået, sier Jan Henning Løviknes. Daglig leder og eier i Løviknes Caravanimport AS, Vestnes Bilverksted AS og Løviknes Eiendom AS.

 Etter snart 20 år i bransjen, hvor fokus har vært på vekst og å etablere et marked lokalt på Vestnes og Møre og Romsdal, var tiden inne for å få på plass en rolle som skal sikre rutiner og bidra til at bedriftene i gruppen, forteller Jan Henning Løviknes som er godt forønøyd med at Morten Algøy (47 år) har takket ja til jobben. Morten er allerede på plass og har lang erfaring og bakgrunn som leder i ulike bransjer. Både mellomstore og store bedrifter. Han skal bruke sin kompetanse i den daglige driften, til organisasjonsutvikling, salg, markedsføring og økonomi.

Trenger overblikket

– Morten har en genuin forståelse for verdikjeden og samhandlingen mellom mennesker i en bedrift. For oss som gruppe bestående av flere selskaper som må samarbeide rundt å levere et konkurransedyktig konsept er det viktig at vi nå får en ressurs som evner å se helheten og samarbeidet mellom menneskene i systemet. Her vil Morten få en sentral rolle i å utvikle oss og utruste oss for fremtiden, sier Jan Henning Løviknes.

 – Jeg gleder meg utrolig mye til å ta fatt på oppgavene. Jeg trives veldig godt med at rollen har flere oppgaver som i sum handler om å optimalisere organisasjonen, og mest av alt at det er en eier som har langsiktig perspektiver og sterkt eierskap til bransjen og markedet. Jeg er ikke akkurat noen ekspert på bobiler selv, smiler Morten, men den kompetansen finnes heldigvis i mangfold blant menneskene som jobber her. Nå har jeg fått hilst på alle, og mottagelsen har vært utrolig trivelig og inkluderende. I tillegg er jeg en stor fan av Vestlandet, omgivelsene her på Vestnes fremstår som en bonus i tillegg til en meget spennende jobb, avslutter Morten Algøy, ny Administrasjons- og økonomisjef i Løviknes Gruppen. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden