Ny utgave av magasinet:: Din Fritid 7-2020 | Din Fritid
Ny utgave av magasinet:

Din Fritid 7-2020

Din Fritid 7-20 er nå hos de første abonnentene, og straks i løssalg. I denne utgaven kan vi friste med nordlyskonkurranse, reisereportasjer, tekniske artikler og mye mer.

I Din Fritid 7-20, årets nest siste, fortsetter vi vårt fokus på Nord-Norge med en reisereportasje fra Alta. Var du klar over at enkelte byer, som for eksempel Alta, godtar at man parkerer på vanlige parkeringsplasser i sentrum med bobil - bare man holder seg innenfor oppmerket område? Det gjelder dessverre ikke alle byer, og er derfor typisk informasjon vi sjekker opp når vi besøker en by. Ifølge samfunnskunnskap.no bor nesten 75 prosent av Norges befolkning ved kysten. Likevel tror jeg Stadt er en plass som gjør inntrykk på de fleste av oss. En forblåst langhelg her satte i hvert fall spor i både kropp og sinn hos meg. Å møte rå naturkrefter er noe helt eget!

Nordlyssafari

Din Fritid har i lang tid oppfordret bobil- og vognfolket til å nyte campinglivets gleder året rundt. En aktivitet vi er stolte av å invitere til igjen, er nordlyssafari i Tromsø. Det har vi hatt gleden av hvert år siden 2014. Ideen ble til i samarbeid med den lokale forhandleren og bobilutleieren iCaravan. Hvorfor skal man ikke kunne «ta utpå» og oppleve vinteren med alle dens muligheter når man har et varmt hjem på hjul? Premien inkluderer flybilletter til Tromsø, en fullt utstyrt leiebobil med vinterdekk i en uke, og en kveld med en lokalkjent nordlysguide. Er man heldig med været ligger mye til rette for et magisk møte med vinter-Norge, og de fleste av våre vinnere har også opplevd nordlyset!

I år inviterer vi igjen til konkurranse. For å delta trenger du bare å fortelle oss hvorfor nettopp du fortjener en drømmetur til vinterland og sende til konkurranse@dinfritid.no!

Forsidefotograf denne gang er Dag W. Grundseth.

HER kan du se hvilke artikler som er i utgaven.


Fra Stadt-reportasjen.


Les hvordan fjorårets vinnere hadde det på sin nordlystur i Tromsø midtvinters.


Niesmann + Bischoff har nettopp lansert en ny modellserie: iSmove


En GPS beregnet for store kjøretøy kan være et nylig hjelpemiddel. Vi har testet Garmins nyeste camper-GPS.


Bobiltesten i denne utgaven er en Challenger 328.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden