Din Fritid 5-20 på vei til abonnentene: Når opplevelsen er viktigere enn destinasjonen | Din Fritid
Din Fritid 5-20 på vei til abonnentene

Når opplevelsen er viktigere enn destinasjonen

Ny utgave av Din Fritid er i dag på vei til abonnenter og i løssalg. Om det er noe som kommer til å sitte igjen når vi ser tilbake på sommeren 2020, så tror jeg det vil være at mange av oss fikk øynene opp for nære opplevelser. Kanskje det vil vise seg at det har vært sunt med en annerledes-sommer hvor fjerne reisemål har vært utilgjengelige?

Din Fritid med bobil & caravan er i år i sin 25. årgang! Sommerutgaven (5-20) er i disse dager på vei til abonnentene, og de første har allerede fått bladet på 100 sider hjem i postkassen. I magasinet finner du masse lesestoff og inspirasjon fra Norge.


Litt av innholdet i den fyldige utgaven av Din Fritid 5-20.

Flere av artiklene i denne utgaven er inspirert av tankegangen om at man ikke trenger å reise langt for å få store oppevelser: Geocaching, stolpejakt og å oppsøke historiske steder er opplevelser mange ikke tar seg tid til på vei til Middelhavet eller tyske middelalderbyer. Premien for å utforske nærområdet er å finne perler som hele tiden har ligget rett foran nesen din. «Etter at vi gikk på urban stolpejakt i Halden, fikk vi virkelig sett hvor fantastisk byen er. Slik er det alle stedene vi besøker», forteller paret som jakter geocacher landet rundt, og som vi har intervjuet i denne utgaven.


Stolpejakt og geocaching kan føre deg til mange ukjente og flotte plasser.

Din Fritid er et journalistisk magasin og nettside som er avhengig av inntekter fra leserne våre for fortsatt å kunne lage redaktørstyrte uavhengige saker, derfor har vi Pluss-saker. Er du abonnent, enten på papirmagasinet eller dinfritid.no, har du tilgang til hele bladet fra i dag av. Enten ved å laste ned en PDF eller ved å lese alle Pluss-sakene på nett - da får du også ekstra innhold som flere bilder og tidvis også mer utdypende informasjon.


Les om ekspertenes Norges-favoritter.

Er du ikke abonnent? Tilbud på magasin- og digitalabonnement finner du her!

Her kan du sjekke ut alle sakene i utgaven: Din Fritid 5-2020

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden