: Verdens største caravanmesse åpner snart dørene | Din Fritid

Verdens største caravanmesse åpner snart dørene

Produsentene har brukt vinteren og våren til å planlegge og produsere 2016-nyhetene. Vi i pressen har fått se nyhetene på utalige lanseringer Europa rundt. Nå er det publikums tur, på messe i Tyskland eller Lillestrøm.


Caravanmessen på Lillestrøm er en flott anledning til å bli oppdatert og inspirert!

Høysesong for messe!

Caravanmessen på Lillestrøm er en flott anledning til å oppdatere seg på siste nytt og se hva som kommer på markedet i Norge. Er du av den ivrige typen vil kanskje en tur til Caravan Salon i Düsseldorf være aktuelt? Du vil i så fall garantert få med deg noen verdenspremierevisninger. Den enormt store messen arrangeres i år fra 29. august til 6. september. Her finner du alt som kan krype og gå innenfor bransjen, og det kryr av merker du aldri har hørt om, eller kommer til å se på norske veier. For ikke å snakke om alt tilbehøret til bobiler og campingvogner som vises fram.


Det er ikke langt mellom godbitene på messe.

Populært

Til sammen 590 internasjonale utstillere vil være på plass med blant annet 130 bobil- og caravanmerker. Messeområdet er på 195 000 kvadratmeter i elleve haller, og årets utgave er rekordstor. Det setter også større krav til struktur, og arrangøren har brukt mye ressurser på å strukturere og dele opp utstillerne - så det blir enklere for publikum og finne det de leter etter i mylderet av utstillere. En av kategoriene som nå har fått egen hall er bybobiler, eller kassebiler. Det kommer som en naturlig følge at nesten en tredjedel av alle nysalg av bobiler i Tyskland er av denne typen.

Kontaktpunkt

Er du kunnskapshungrig vil du kunne få mye nyttig informasjon i hall 12, hvor det vil være et infoshow fra produsent-uavhengige ressurspersoner. Arrangementet kalles: Beginner World - Mobile travelling. Discover. Inform yourself. Hit the road”. Det er nok en fordel å forstå tysk, da dette er et arrangement beregnet på hjemmepublikummet.


Tilsammen 3500 plasser gjør messecampen på Caravan Salon til Europas største.

Messecamp

Det arrangeres messecamp i forbindelse med Caravanmessen. Denne blir ganske liten om man sammenligner med den i Düsseldorf. Arrangøren har Europas største camping med 3500 plasser. For første gang kan besøkende selv reservere seg en plass på arrangørens hjemmeside. Rundt 60 000 overnattinger har de messebesøkende på campen. Mer info finner du her: www.caravan-salon.com.


Et besøk på Caravan Salon kan kanskje inspirere deg til overvintring i Oman? Det blir eget multimediashow på messen om opplevelsen!

Bli inspirert

Det er også gode muligheter til å bli inspirert på multimediashowene som vises i Dream Tour Cinema mellom hall 16 og hall 10. I år kan du se på følgende show: The heart of France, The Baltic States, Overwintering in Oman, Canada & Alaska og The Western USA.


Fra Caravanmessen på Lillestrøm i 2014.

Caravanmessen

Om du heller vil vente på Caravanmessen på Lillestrøm, så vil det også garantert bli et høydepunkt. Årets messe er rekordstor, og fyller nå 33 000 kvadratmeter. Foruten produktnyheter vil det i et stort uteområdet mellom B og C hallen bli demonstrasjon, kurs og opplæring i grilling av Weber. Blant annet kommer grill-landslaget for å sette fokus på grill og grillmat. Statens Vegvesen vil ha en stor informasjonsstand i D-hallen. Her vil det settes fokus på sikkerhet i bil og vogn, samt bistå publikum med spørsmål de måtte ha i forbindelse med vognkort og førerkort. Mer info her: www.caravanmessen.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden