: LMC 2015: Campingvogner | Din Fritid

LMC 2015: Campingvogner

LMC og TEC fusjonerte i fjor. Det betyr at 2015-modellserien fra LMC vil bestå av de to tidligere TEC campingvogn-seriene Stil og Vivo, samt videreføring av Musica, Scandica og VivoCity. Totalt tilbyr LMC nå 36 modeller i disse fem modellseriene.

LLT

Kanskje den viktigste nyvinningen for kunden er at alle LMCs campingvogner nå kommer med LLT (Long Life Technologies) som standard. Her snakker vi om en tolv års lekkasjegaranti, en teknologi som er unik for LMC. Tidligere har kun modellseriene Maestro og Scandica hatt denne garantien. For deg som kunde er dette en stor trygghet, så lenge man husker å følge opp de årlige kontrollene.

Bakenden

En annen nyhet er at baklys-braketten, som allerede er inkludert i Maestro og Scandica, innføres på alle modellseriene for sesongen 2015. I tillegg blir det mange ulike pakker for oppgradering av standardutstyr mot ekstra kostnad. Blant annet kan du nå bestille vinterpakke med Alde til Musica 490 E. Blant de 36 ulike 2015-modellene finnes det fire nye campingvogner: Stil 460 D, Vivo 530 og 735 K og Musica 540 E. For ordens skyld kan det nevnes at modellene Stil 370 D og 410 K, Vivo 510 D og 560 K og Musica 635 E og 725 K, vil bli slettet fra LMC-programmet fra neste år. Premium-modellserien Stil har fått nytt møbelinteriør med moderne design; Acuto tre-imitasjon med deler i sort krom og helt nye overskap, noe som gir et behagelig og hyggelig bomiljø. For møbeltrekk, er det tre fargevarianter å velge mellom. AKS sikkerhetskobling blir standardutstyr fra og med neste sesong, i tillegg kommer nytt betjeningspanel, dusjkabinett og 230-volt ventilasjonsanlegg. Modell 460 D tilbyr en helt ny planløsning i Stil-serien. Med dobbeltsengen plassert i lengderetningen i front og stor sirkulær sittegruppe, er den ideell for reisende par. Sanitærrommet er plassert ved siden av sengen i et lukket rom med toalett og dusj, samt frittstående vask. Familievennlige Vivo består av fem modeller med nykommerne Vivo 530 K og Vivo 735 K. Vivo 530 K har tverrstilt køyeseng bak og sittegruppe for fire personer. Modellen 735 K har ett komplett barnerom bak med hjørnesofa og køyeseng.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden