: LMC 2015: Bobiler | Din Fritid

LMC 2015: Bobiler

LMC lanserer fem nye modeller for 2015-modellserien: Breezer H 747, 632 Cruiser SL, SL Explorer 585, 635 og 655.


Breezer Van

Forbedringer

Alle biler, unntatt Tourer og Grand Explorer, har nå blitt utstyrt med nye baklys, ny nakkestøtte i henhold til gjeldende EU-direktiver, nytt Fiat Ducato-chassis med ESP og 16-tommers hjul som standard, samt forbedret tilgang til tankrengjøringslukene. I tillegg til de nye baklysene, har modellseriene Breezer Van, Cruiser og Explorer Sport Line, også blitt utstyrt med en ny spoiler bak som gjør designet mer helhetlig, i følge produsenten.

Longlife

I tillegg til glassfibertak og -rammer som allerede er standard, vil nå modellseriene Breezer og Cruiser Sport Line få bakvegger av slitesterk, glassfiberforsterket plast. Dette er en videreutvikling av LMC sin Longlife -teknologi. Den vellykkede modellserien Breezer H har blitt fullstendig redesignet på innsiden. Foruten en ny senkeseng har overskapene fått nye, rene linjer som gir et godt inntrykk. En annen nyhet i Breezer H er det nye, smale Thetford-kjøleskapet med et volum på 140 liter, som vil bli standardutstyr. Selv om LMC har en omfattende standardutrustning, kan den kompletteres med en Selection Plus-pakke og vinterpakke.


LMC Breezer Lift 747 er en nyhet i 2015 med toalettrom bakerst og frittstående senger. Interiøret er lyst, og løsningen oppleves som luftig.

Fargevalg

Fra 2015 vil du kunne velge mellom to ulike chassis-farger; hvit og sort metallic, samt to ulike skapdørsdekorer, Cross-Cut hvit og Grano (lær-look), de eneste unntakene blir Cruiser og Explorer CL, som beholder sitt velkjente interiør. Explorer SL og CL kan også bli oppgradert utvendig med et nytt «Black Line» klistremerke. Av ulike stoffvarianter finnes det seks å velge mellom (noen mot et pristillegg), slik at du kan få den innredningen du selv måtte ønske. Toppmodellen til LMC, den helintegrerte Grand Explorer, får en betydelig oppgradering av sitt standardutstyr, blant annet 18-tommers lettmetallfelger og TV-braketter for flatskjermer. I tillegg har sengene fått lys over sengeenden, nye kleskroker ved siden av dusjkabinettet og krommet toalettpapirholder. I garasjen er det montert en energibesparende LED- lyspære. Alle bobiler kan fra 2015 bli utstyrt med rammevindu med tilhørende kassettrullegardin, noe som allerede er inkludert som standard på Comfortline. Disse modellene utgår i 2015: Breezer A 654 G V 546 G og H 577 , Cruiser SLT 592 ; 652 G , Cruiser CL T 661 , Explorer SL I 695 G og Explorer CL I 650 G og 660.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden