Juleinspirasjon: Jul på hjul | Din Fritid
Juleinspirasjon

Jul på hjul

Nå nærmer årets store høytid seg med stormskritt, og mange tilbringer mye av denne tiden i vogna eller bobilen. Her kommer en liste over ting du kanskje ikke visste at du trengte for å feire jul på hjul.

1. Antrekket


Julegenser fra ellos.no til 159 kroner, julepysj til ham fra sportmann.no til 149 kroner og til henne fra Cubus til 349 kroner.

2. Maten

Ikke kast rester av julematen! Du kan lage de deiligste og rareste retter med det isteden. Alle disse oppskriftene finner du på matprat.no ved å klikke på linkene under bildene.

 


Lekkert og smakfullt: Asiatisk salat med medisterkaker, English fog tea, Glassert ribbe på toast.

 Du finner alle oppskriftene på matprat.no ved å klikke på linkene: Asiatisk salat med medisterkaker.English fog teaGlasert ribbe på toast. 


Stemningsskaperne Varm sjokolade med rødvin, konfektkuler og krydret klementinjuice!

 Du finner alle oppskriftene på matprat.no ved å klikke på linkene: Varm sjokolade med rødvinkonfektkulerkrydret klementinjuice.​​​​ 


Hvorfor ikke gjøre julen fargerik, og samtidig bruke opp litt reste? Fra venstre ser du potetkake med pinnekjøtt, taco med julesmak og en knallgul eggelikør!

 Du finner alle oppskriftene på matprat.no ved å klikke på linkene: Potetkake med pinnekjøtttaco med julesmakereggelikør

3. Varm på beina


Brune ulltøfler fra Sunkost, 229 kroner. Bobletøffel fra urban.no, 449 kroner. Rosa ulltøfler fra Husfliden, 549 kroner. Elgtøffel fra flaaronning.no, 198 kroner.

4. Lesestoff

Her er et knippe bøker av forfattere jeg elsker, og som jeg derfor anbefaler. Her er det mye skummelt, og litt kos.


Codex av Tom Egeland. Det innerste rommet av Jørn Lier Horst. Dronen av Unni Lindell. Blå av Maja Lunde. Lazarus av Kepler. Med kjærlighet for strikk av Dorthe Skappel. Formørkelsen av Karin Fossum. Den aller beste quiz-boka av Anne Gaathaug. Gyldendals store Super-Quiz av quizmaster Bjørn Revil. 

5. Underholdningen

Jeg heier på brettspill og kortspill, og synes det er så hyggelig at folk gjør noe sammen i disse digitale tider! Disse fire fant vi på gamezone.no, og de vil garantert holde dere gående i timesvis.


Azul: Et prisbelønt brettspill for 2-4 spillere. Alder 8+. 384 kroner.Bohnanza: Kortspill hvor du skal plante og selge bønner for å tjene gull. For 2-4 spillere. Alder: 13+. 148 kroner.3,2,1 skyldig!: Et nådeløst selskapsspill. Her er det haugevis av drøye spørsmål, og om å gjøre å være mest mulig ærlig. For 3-15 spillere. Alder: 18+.For alle som tar et hint: Selskapsspill hvor partneren din må forsøke å forstå hva du prøver å hinte om på 90 sekunder. Antall spillere: 4+ Alder: 15+. 348 kroner.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden