Trumas julegave | Din Fritid

Trumas julegave

Truma har for vane å droppe julegave til sine forretningsforbindelser og samarbeidspartnere. Det samme skjer i år, i stedet donerer selskapet 10.000 euro til hpkj e.V. i München, en ideell forening som driver en rekke ungdomsprogrammer. Blant annet et ungdomssenter og skjermet innkvartering for alvorlig traumatiserte barn, mobil barnehjelp og utdanningstjenester og en migreringsrådgivningstjeneste.

Trumas donasjon vil bidra til å finansiere hpkjs rådgivende tjeneste. Prosjektet støtter familier fra flyktning- og migrasjonsbakgrunn i alle saker som gjelder opphold og arbeid i Tyskland. Målet er å tilby folk praktisk støtte og fremme språklig, profesjonell og sosial integrasjon. Gaven ble overrakt under hkkjs 30 års jubileumsfester i oktober 2018.

– Med denne julegaven ønsker vi å støtte pålitelige lokale institusjoner som vi har jobbet med i mange år. Å gjøre noe for marginaliserte familier og barn som er mindre heldige enn oss - spesielt for å støtte integrering av nyankomne familier - er en sak nær hjertet mitt, sier Truma-eier Renate Schimmer-Wottrich.


hpkj´s administrerende direktør Angela Bauer, Renate Schimmer-Wottrich og Katrin Baron under overrekkelsen (venstre til høyre).

 

På forsiden