Endringer i ledelsen:: Ny leder av Adria | Din Fritid
Endringer i ledelsen:

Ny leder av Adria

Adria AB er et datterselskap i Kabe Group, og har agentansvar for Adria i Sverige, Norge og Finland. I flere år har Peter Blomqvist (barnebarn av Kabe-grunnlegger Kurt Blomqvist) vært administrerende direktør i selskapet. Han har nå etter eget ønske besluttet å forlate KABE Group for nye arbeidsutfordringer. Ny daglig leder blir Johan Skogeryd.

I flere år har Peter med suksess drevet Adria ABs virksomhet og sammen med sine ansatte levert sterk vekst. Noe som har gjort at Adria i dag har en markedsledende posisjon i Sverige, Norge og Finland for både bobiler og campingvogner. I en pressemelding til Din Fritid gir Kabe-gruppen uttrykk for stor takknemlighet til Peter for innsatsen i konsernet og ønsker ham lykke til i fremtidige utfordringer.


Peter Blomqvist i Adria AB søker nye utfordringer.

Bred erfaring

Johan Skogeryd er utnevnt til ny administrerende direktør i Adria AB. Johan begynte i jobben den 1. november i år og vil jobbe parallelt med Peter i en overgangsperiode. Johan kommer til å bli en del av konsernledelsen. Johan har tidligere vært sjef for Kabe ABs salgsavdeling i flere år og har mange års bransjeerfaring. Tidligere erfaringer er fra ledergruppen i bemanningsselskapet OnePartnerGroup Jönköping AB, og syv år som salgssjef og markedssjef for elitehockeylaget HV71.

– Vi er veldig glade for at Johan Skogeryd igjen skal være en del av Kabe Group. Johan blir satt stor pris på som leder og har erfaring fra gruppen, bransjen og forhandlerne. Hans ekspertise i markedet på salg og evnen til å lede vil være en verdifull ressurs for Adria AB og konsernet, sier Alf Ekström, konsernsjef i Kabe Group.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden