Felles standard for el-sykler | Din Fritid

Felles standard for el-sykler

Den tyske sykkelorganisasjonen ZIV (Zweirad-Industrie-Verband) har utviklet en ny standardisert rekkeviddetest for el-sykler. Den skal gjøre det lettere å sammenligne de populære syklene med batteri og el-motor.

Veldig mange bobileiere har blitt glad i el-sykler. Det å ha sykkel er i seg selv en fortreffelig måte å komme seg rundt på når bobilen er trygt parkert. Å ha en el-sykkel gir stor rekkevidde, og gjør at man kan utforske nærområdet selv om kanskje ikke formen eller helsen er på topp.

Men hvordan man kan skille de gode syklene fra de med langt dårligere kapasitet? Det er ikke alltid pris gir hele svaret. Derfor er det nå utviklet en ny standard for rekkevidde-test av el-sykler som heter Normierte Reichweite R200 für E-Bikes, eller bare R200, forteller tek.no.

De fleste produsentene i dag oppgir kun batterikapasitet, som jo bare gir en formening om hvor langt det er mulig å komme, så vil en standardisert test gi et langt bedre grunnlag. Så spør etter R200-rekkevidden neste gang du skal handle el-sykkel, det vil sannsynligvis favorisere de seriøse produsentene som tenker langsiktig.


El-sykler gir en langt bedre radius enn tradisjonelle sykler. Et perfekt fremkomstmiddel når bobilen er trygt parkert!

 

Emneord: 

På forsiden