Den europesike Trigano-gruppen: Økt salg av fritidskjøretøyer | Din Fritid
Den europesike Trigano-gruppen

Økt salg av fritidskjøretøyer

Til tross for reduserte nettointekter, økte Trigano salget og overskuddet på fritidskjøretøyer siste forretningsår. Virksomheten var spesielt preget av økonomisk og politisk usikkerhet i Europa, pluss reduksjon av lagre hos noen distributører, innstramming av forurensningsbestemmelser og den pågående risikoen for Brexit. 

PRESSEMELDING: “Høstens messer og utstillinger bekreftet at det er en positivt mottakelsen av Triganos nye serier, men økningen i ordrer ble lokalt hemmet av det politiske miljøet, spesielt i Spania og i Storbritannia”, heter det i en pressemelding fra selskapet. Trigano ser imidlertid lyst på utviklingen i 2019/2020, da kundegruppen er ennå mer opptatt av en aktiv og enkel livsstil, er økonomisk bevisste og også ønsker fritid med naturopplevelser.  Tegn som gjør at Trigano føler seg trygg på sin posisjon og vei videre i det europeiske markedet, står det å lese i pressemeldingen.

Trigano sier at de, på kort sikt, ønsker å tilpasse sin produktkapasitet og sitt kostnadsnivå til endringer i etterspørselen, dersom markedet tilsier at dette er påkrevd. De vil ha både en økt produktforbedring, og iverksette nye tiltak for å oppnå markedsandeler i hele Europa.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden