: Bobil til paven | Din Fritid

Bobil til paven

I høst var det et stort arrangement i Roma med tema bærekraftig turisme.

Mer enn 5000 mennesker var tilstede. Arrangøren ønsker å samle de som mener at ferie og fritid bør kombinere frihet med bærekraft. Og campingvogner og bobiler fikk sin del av oppmerksomheten. Arrangementet fant sted i majestetiske omgivelser på Petersplassen i Roma. En av aktørene er magasinet PleinAir.

Høydepunktet for mange var da de i samarbeid med bobilprodusenten Arca, eierne Trigano-gruppen og Fiat overrakte en bobil til paven og hans bispedømme. Arca-bobilen kan brukes i kirkens arbeid eller doneres til et godt formal. Vi får neppe se paven på ferie i bobil, selv om arrangøren var tydelig på at de mener ferieformen har mange gode verdier som sammenfaller med en sunn og bærekraftig lokal turisme.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden