2020-nyheter: Mobilvetta: Helt ny serie | Din Fritid
2020-nyheter: Mobilvetta

Helt ny serie

Fra før har Mobilvetta to serier: Integrerte K-Yacht Tekno Line og Kea, som er en halvintegrert innstegsmodell. Nå kommer en modellserie midt imellom: Krosser.

Sienna, Italia: Krosser er en halvintegrert modellserie som har flere likhetstrekk med andre produkter i Trigano-gruppen, som for eksempel Roller Teams Granduca-serie.

Men der eksklusive Tekno Line serien har konservativt, mørkt treinteriør har den nye Krosser fått en mer moderne stil. Serien vil for 2020-sesongen komme i tre utgaver: P86 med enkeltsenger, P90 med midtstilt dobbeltseng og P70 med tverrstilt seng bak. Alle tre er 7,45 meter lange og bygget på Fiat. De to andre seriene har kun fått mindre oppgraderinger: Det innvendige taket i glatt glassfiber er erstattet av et beige stoff som gir en langt lunere følelse.

Lysende

Krosser P86 har enkeltsenger bak som kan omgjøres til en stor dobbeltseng. Et innbydende soverom med stort speil bak gir god romfølelse. Det er ikke spart på noe når det gjelder lysdesignet, og vi finner mye indirekte lys i hele bobilen. En god, tett og solid dør til badet stenger mot kjøkkendelen, og en skyvedør gjør at man kan dusje helt usjenert.

Senkesengen over sidesitter-gruppen er virkelig forseggjort og har et luksuriøst uttrykk. Selv med senkesengen nede har man god adgang til ytterdøren, noe som er viktig - ikke minst av sikkerhetsgrunner.

Innvendig er det to luker i gulvet som gir tilgang til god oppbevaring i dobbeltgulvet.

I dusjen har den nye serien fått et imitert skipsgulv og både fastmontert takdusj og hånddusj.

Spisebordet er i mørkt treverk, er todelt og kan justeres alle veier. Med Thetford kjøleskap med separat fryser og tre kokebluss har du det du trenger på kjøkkenet.

Badet har mye speil, noe som gir god romfølelse og et moderne uttrykk.

Det store panoramavinduet i taket over førerstolene slipper inn mye lys, og de hvite skinnsetene er gode å sitte i.  Spisebordet er av ekte tre. Ryggekamera er standard, og bobilen har dynamiske LED-baklys. Dobbeltgulvet rommer 688 liter, og utgangsdøra er 62 cm bred.

Praktisk skoskap ved inngangsdøra gjør det lettere å holde orden, og et speil på venstre side er både praktisk og bidrar til romfølelsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Finnes i utgave: 

På forsiden