Anbud er levert:: Bedrer trafikksikkerheten på riksvei 13 | Din Fritid
Trafikksikkerheten skal bedres på denne strekningen av riksvei 13. Foto: Statens vegvesen
Anbud er levert:

Bedrer trafikksikkerheten på riksvei 13

Riksvei 13 mellom Hella fergekai og Leikanger skal utbedres, og jobben skal være ferdig 1. mars 2022. Det er tre entreprenører som har levert inn anbud på jobben, forteller Statens vegvesen. – Vi hadde forventet flere tilbydere, men nå skal vi kvalitetssikre og kontrollregne på tilbudene og håper å komme i gang med prosjektet så snart som mulig, forteller prosjektleder Oddvin Hov. Det skal blant annet bygges flere møtelommer, og de eksisterende skal oppgraderes. Veien skal også få flere trafikksikringstiltak i form av fjerning av knauser og steiner.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden