: Sykkel-VM i Bergen | Din Fritid

Sykkel-VM i Bergen

Arrangøren av sykkel VM jobber for å tilrettelegge plasser til publikum som kommer med bobil eller campingvogn. Nå er den første bobilparkeringen klar på Bildøy banene i Fjell kommune. Anlegget ligger helt inntil løypa for fellesstarten i landeveisrittet, og det er offentlig kommunikasjon til og fra Bergen.


Sykkel-VM blir en folkefest av et idrettsarrangement, det blir spennende å se om arrangøren klarer å tilrettelegge skikkelig også for bobil- og caravanfolket.

Bobilparkering under sykkel-VM

Plassen åpner fredag den 15. september, og prisen for hele perioden vil være 2000 kroner. Døgnpris er 400 kroner. Det er tømme-muligheter for grovvann og toalett og tilgang på dusj. For biler som står over lenger tid, er det også tilgang på strøm. Bergen Caravan vil være tilstede med servicebil, og tilby bytte av gass. Påmelding til bobilpark.sykkelvm@bkkfiber.no Sykkel-VM går av stabelen i Bergen, Askøy, Fjell og Øygarden den 16. til 24. september og er det største idrettsarrangementet på Vestlandet noensinne. Her kan du møte de verdenskjente sykkelprofilene, se store idrettsprestasjoner og få med deg det yrende folkelivet, når hele verdens øyne rettes mot Vestlandet. De til sammen 12 øvelsene over ni konkurransedager vil samle mer enn 1150 utøvere fra 80 deltakende nasjoner. Det ventes rundt 500.000 tilskuere og over 300 millioner TV-seere i løpet av mesterskapsdagene.


Fra bobilparkeringen ved Bildøy banene i Fjell kommune

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden