Tema Leka: Motell & camping: Utsiktsplassen | Din Fritid
Tema Leka: Motell & camping

Utsiktsplassen

På nordøstsiden av Leka ligger det som i praksis er øyas eneste overnattingsmulighet for deg med bobil eller campingvogn. Men dårlig med valgmuligheter betyr absolutt ikke at det er noen grunn til å bli skeptisk, for flottere bobilplasser skal du lete lenge etter.


Overnatting med en helt fantastisk utsikt!

Det meste av campingplassen ligger på en slette som du kommer til rett etter resepsjonen ved veien. For å finne bobilplassene er det bare å fortsette opp en liten bakke i retning sjøen. På toppen av den relativt bratte bakken ned til havet finner du de første rendyrkede bobilplassene med fantastisk utsikt over Lekafjorden og skipsleia. Hurtigrutene passerer her to ganger hver kveld.


For de som ikke er så heldige å ha boligen sin på hjul, kan man leie seg en steinhytte.

Her er også de unike steinhyttene som er med på å gi stedet særpreg, og som kan leies.

Din Fritid testet ut en av de sju plassene som ligger høyt over havet, og utsikten er rett og slett magisk. I tillegg finner du det du trenger i form av 16A strømuttak, vannpost, felles oppholdsrom med TV og ikke minst enkel adkomst til sjøen. Ved sjøen er det strand, utleiebåter og egen bod for sløying og filetering.


Det er plass til flere enn oss på plassen.

Flere tilbud

Det finnes også et tjuetalls plasser med strøm ved resepsjonen som egner seg godt for selv store vogner. Her finner du også Leka Steinsenter, som ble åpnet i 2005 og holder til i motellbygningen. Utstillingen gir informasjon om Lekas geologi og øyas mange bergarter og mineraler. Det er også mulig å hive seg med på en ekskursjon, noe som er spesielt spennende for den geologiinteresserte.

Leka motell & camping

  • Totalt antall plasser med strøm: 32
  • Antall bobilplasser: 12
  • Pris for bobil med strøm: 290 kr
  • Pris for vogn (på sletta) med strøm: 250 kr
  • Tømming av toalett: Ja
  • Vannpost: Ja
  • Dusj: Ja, mot betaling
  • Vaskemaskin og tørketrommel: Ja, mot betaling
  • Mer informasjon: http://www.leka-camp.no

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tags: 
Finnes i utgave: 

På forsiden