Bobil-Dag i:: Verdensarvbyen Røros | Din Fritid
Bobil-Dag i:

Verdensarvbyen Røros

Røros er en av Europas eldste trehusbyer, og er full av kultur og historie. Byen ble en del av verdensarven i 1980. I Røros kan du parkere bobilen sentrumsnært og oppleve et samfunn preget av håndverk, kunstnere og prisbelønt mat med lokale råvarer.

Røros Idrettslag har tilbudt overnatting siden 1950-tallet og camping siden 60-tallet. Dagens bobilparkering har vært en naturlig del av utviklingen og en viktig del av inntektsgrunnlaget for klubben med sine nesten 1400 medlemmer.

– Nå er det bare bobilparkering vi har, og den drives i vesentlig grad på dugnad av klubbens medlemmer. Det er hyggelig å tilby parkeringen. Det er en prøveordning i samarbeid med kommunen. Det er vi som eier området, og kommunen er velvillig...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden