Stadig bedre tilbud for bobilfolket:: Ny bobilparkering i Sandnes | Din Fritid
Stadig bedre tilbud for bobilfolket:

Ny bobilparkering i Sandnes

– Vi åpnet en plass for bobilfolket i 2019. Men det var et sted med for mye støy og støv. Derfor har vi nå anlagt og åpnet en helt ny bobilplass i samarbeid med Sandnes havn i et flott område i sjøkanten. Mens vi feiret de første bobilgjestene i juni var det folk som fikk makrell fra brygga, se her har vi mye å tilby, forteller en strålende blid Anne Lise Falch Anfinsen fra Sandnes kommune.

Anfinsen er kommunens kontaktperson, og kan fornøyd slå fast at alle plassene har fått strøm. Her er også muligheter for å fylle på vann. Det er nye bord og benker, og det er pyntet opp i området for at det skal være en trivelig plass å være, blant annet med et stort banner med et historisk bilde. Døgnprisen er det lite å si på, 200 kr med strøm er valgt for å få flest mulig gjester. 

– Vi ønsker alle gjester velkomne og ønsker å fri til bobilfolket ved å tilby et trygt og godt sted å overnatte. Det er masse å se og oppleve i Sandnes og området rundt, forteller Anne Lise:

– Norges lengste handlegate er kun en 5 minutters gåtur unna. Rett i nærheten finner man dagligvarebutikk, rådhuset og rådhusplassen. Utvider man sirkelen litt finner man kulturhus og bibliotek og Vitenfabrikken. Her er det humlepark, planetarium og kino. Viser du frem kvittering fra bobilparkering får du rabatt på kinoen.

Sandvedparken er rett i nærheten, en ypperlig plass for å kjøpe seg en kaffe og bolle, de er spesielt gode, lover Anne Lise. Går du videre et par kilometer kommer du til Stokkalandsvatnet, her finner du bord og stoler og utendørs treningapparater. Det er flere spisesteder i området til bobilparkeringen. Her finner du flere pizza-steder, Egon, Ti Spiseri&bar, Noi, Delikatessen og GamlaVærket - for å nevne noen.

I Sandnes er det rundt 200 000 besøkende i året, og de kan oppleve frisbee-parken, en egen hundeluftingspark, eget sykkelanlegg for barn, her er også tennisbane og sandvolleyballbane. 

– Vi er glade i å få besøk og å ta imot gjester. Servicen og smilet er alltid på lur. Det er et godt samhold her i byen. Et eksempel er at Sandnes handelsstand har bidratt til å etablere den nye bobilparkeringa, forteller Anne Lise Falch Anfinsen.

Det er tømmemuligheter på Cicrkle K, kort vei unna bobilparkeringen.

Du finner mer informasjon om Sandnes og området rundt på: www.regionstavanger.com

GPS: 58.855607, 5.743174

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden