Istria i Kroatia: Park Umag camping: ​​​​​​​Romslig på første klasse | Din Fritid
Istria i Kroatia: Park Umag camping

​​​​​​​Romslig på første klasse

Det beste med Park Umag er hvor god plass det er her. Utenom høysesongen kan du velge mellom tilbaketrukne plasser i skyggen fra trærne eller å ha det fristende Adriaterhavet like utenfor døra.

Det er ikke lov å fricampe i Kroatia, så enten du kommer med bobil eller vogn er det organiserte overnattingstilbud som gjelder. I praksis betyr dette campingplasser, selv om det også finnes noen bobilplasser.

Vi har vært på Park Umag før, og trivdes like godt under vårt andre besøk på campingen. Begge besøkene har vært i juli, altså før høysesongen setter inn. I august og september er den enorme campingplassen full, og et sted vi tipper de fleste nordmenn vil unngå. Vi ga campingplassen terningkast 5 i Bobil & Caravan 1-2017. Er du abonnent har du tilgang til digitale versjoner av tidligere utgaver. Les mer om de syv campingplassene vi testet i Kroatia ved å laste ned utgave 1-17.

Fasiliteter som sanitæranlegg, basseng, butikk, bar og restaurant er av topp kvalitet på Umag. Noen vil kanskje synes det er noe upersonlig med de store, åpne områdene og lange avstandene, men vi trivdes godt på den enorme campingen.

Park Umag Camping

2002 plasser
Sesong: 24.04.2020-27.09.2020
Strand: Ja, på campingen
Dyr: Ja, egen hundestrand
Butikk: Ja, også bakeri
Areal: 138 hektar
Nettside: istracamping.com/en/camping/park-umag

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden