Fricamping I Norge: Rundtur i det fri | Din Fritid
Fricamping I Norge

Rundtur i det fri

Det er ikke slik at vi har et prinsipp om at vi kun skal fricampe. Men på denne turen gjennom deler av Norges sørlige halvdel, ble det stort sett til at vi droppet campingplasser og bobilplasser. Det skyldes nok først og fremst at vi trives med en aktiv ferie, hvor naturen er en viktig del av opplevelsene.

Når jeg tenker etter så fricampet vi alle steder, bortsett fra på Måløy og i Florø, hvor vi tok et par netter på bobilplass. At vi kjører bybobil er en fordel når vi fricamper av minst et par grunner: Det at selve bobilen tar mindre plass (og kun trenger en oppmerket parkeringsplass) er praktisk, det kan være trangt og smalt også mange steder i naturen. I tillegg sklir bilen lettere inn i omgivelsene på for eksempel en parkeringsplass.

Reiseruten vår på denne turen var slik: Trondheim - Tønsberg - Haukliseter - Voss - Hardanger - Gaularfjellet - Førde - Måløy - Florø - Trondheim....

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden