Nytt bobil-firma:: Bobil & Fritid i Rakkestad | Din Fritid
Lars Gøran Iversen ønsker kunder velkommen til Rakkestad, hvor han har etablert seg med eget bobilformidlingsfirma. Informativ merking med sertifikatkrav, prestanda, pris og finansieringsforslag er viktig for kundene, mener Lars Gøran.
Nytt bobil-firma:

Bobil & Fritid i Rakkestad

I Rakkestad tett på rv 22 mellom E6 og E18 har Lars Gøran Iversen etablert firmaet Bobil og Fritid. Iversen har bransjeerfaring fra Stamsaas Fritid, hvor han var en av pådriverne og bidro aktivt til salgsøkningen av luksusbobiler fra Morelo.

– Jeg var spent på mottagelsen i disse koronatider, innleder Iversen når Din Fritid møter ham i begynnelsen på juni. Tydeligvis uten grunn, da de har levert 15 ekvipasjer i Østlandsområdet siden påske.

Det begynte med kommisjonssalg av brukte bobiler, men på 17. mai leverte han en nesten ny Morello med prislapp på tre millioner, da kunden ville på tur med sin nye bobil så fort som mulig.


Det nyetablerte firmaet har romslige lokaler som er godt egnet for store bobiler.

– Det er slik vi vil drive, forteller Iversen som ønsker at kundene skal trives når de vurderer forskjellige bobiltyper i utstillingshallen med plass til nærmere 30 ekvipasjer. Der kan kundene se både nye og brukte bobiler uavhengig av vær og vind, selv om det stort sett er godvær her i bygda, smiler Iversen, som forteller at han har gode bransjekontakter, og kan skaffe de fleste bobiltyper enten nye eller brukte.

Foreløpig kjøpes servicetjenestene på lokale verksteder, eller Iveco for de større bobilene, men ved økende behov kan selskapet overta en verkstedhall med alle muligheter rett over gårdsplassen.

Med lang fartstid i bransjen og røtter i MC- og Amcar-miljøet ser Iversen for seg å kunne selge biler eller motorsykler i kombinasjon med bobil- og caravansalget. Han har opsjon på 250 kvm i en tilstøtende bygning hvor MC- og privatbilsalg kan få sin egen avdeling.

– Jeg har allerede opplevd bobilkunder som har kommet tilbake og kjøpt seg privatbil, noe som bør indikerer at de har vært fornøyd med den første handelen, mener Iversen som forteller at de har gode muligheter til å utvide utstillingshallen for bobiler også.

På den store plassen til den tidligere veisentralen i Rakkestad, kan tilreisende kunder stå med sine bobiler når de arrangerer events for bobilfolket. 

– Ja, her ligger alt til rette for å lage god stemning med grilling og trivsel, understreker Iversen, som har god tro på at solid bransjeerfaring bidra til å gjøre kundene trygge på at de kan gjøre en god handel i Rakkestad, hvor han også kan formidle vinterlagring i oppvarmede lokaler.


Ustillingshallen med kontor og avdeling for campingutstyr har vært fylt med Bobil og Fritids bobiler siden påsketider.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden