Vinnere av fotokonkurransen 2018: Vi gratulerer! | Din Fritid
Vinnere av fotokonkurransen 2018

Vi gratulerer!

Vi gratulerer Anne Katrine Sandvik fra Stavanger med seieren i årets fotokonkurranse!  En enstemmig jury mener at dette er det beste bildet vi har mottatt i årets fotokonkurranse. Begrunnelse: Fotografen har tilført noe friskt og overraskende. I tillegg til å sette en vakker ramme av norsk natur, er bildet tatt fra vannet i kajakk. Dette gjør perspektivet mer spennende, og elementet av kajakk i forgrunn gir bildet en ekstra dimensjon. 

Anne Katrine vil motta et ryggekamera med trådløs sending av bildene til innvendig skjerm via 2,4Ghz båndet. Løsningen er enkel å montere, det kreves kun strøm.
Premien leveres av: iCaravan
 

Vi oppfordrer alle til å sende inn bilder til årets fotokonkurranse. Fra og med utgave 2/19 har du muligheten til å få bildet ditt på trykk, og å vinne fine premier. Send inn bildet ditt til: heidi@dinfritid.no
LYKKE TIL!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden