Tilbehørsspesialisten Max Fritid med:: Ny nettløsning fra landets største | Din Fritid
Tilbehørsspesialisten Max Fritid med:

Ny nettløsning fra landets største

– Kundene kan nå bestille og betale varer på nett, og hente i butikk. Dette vil gagne både forhandlerne og ikke minst sluttkunden, sier daglig leder i Max Fritid, Nils Magne Dahle.


Daglig leder i Max Fritid, Nils Magne Dahle, er stolt av sin nye nettbutikk.

Den nye nettsiden til landets største caravantilbehørsspesialist, Max Fritid, er et samarbeid med selskapets forhandlerne rundt om i landet. Nettsiden har en ny betalingsløsning, og du kan velge mellom å få varene tilsendt eller hente de hos en av Max Fritids mange forhandlere rundt om i landet.

Mål å trekke kunder til butikkene

– Vi vil at dette skal være et samarbeid med forhandlerne våre. Forhandlerne blir derfor viktige også i nettbutikk-løsningen. Ikke bare er de synlige på et kart, hvor kundene kan finne nærmeste forhandler, de får også en andel av alle nettbestillinger knyttet opp til deres butikk.

Rimelig og enkelt

Det billigste alternativet for kundene, hvor du i tillegg er sikret mot bomtur, blir å bestille varene på nett og hente i butikk.
– Dette vil også være fordelaktig for forhandlerne som trekker kunder inn i butikkene. Selv om vi er “i netthandelens tid” mener jeg oppriktig det fortsatt er viktig med de fysiske butikkene. Derfor håper vi at denne løsningen kan gi merverdi for våre forhandlere, mener Nils Magne Dahle.
En tidkrevende prosess ligger bak den nye nettsida til Max Fritid. Mange tusen produkter har blitt beriket med tekniske beskrivelser, produktblad og brukerveiledninger.

Enormt utvalg

Max Fritid har et bredt spekter av produkter, alt fra friluftsliv, båtliv, hytter, campingliv og fritid. Mange av produktene har fokus på plassbesparende funksjonalitet og vekt som er tiltenkt bobiler og campingvogner. Men bruksområdet er mye større.


Hjelper til og plukker fra hyllene: Edda Thorsrud, Sigurd Hatlen og Torbjørn Alstad betjener ordrene fra nettbutikken og sender enten varene hjem til deg eller til nærmeste forhandler.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden