Blir en rekordmesse | Din Fritid
Caravanmessen 2018

Blir en rekordmesse

– For andre året på rad har vi klart å fylle hele Norges Varemesse. Og ikke bare det: Vi har fått til en bedre plassering og utnyttelse av standene, noe som har gitt 1000 kvadratmeter ekstra utstillingsflate. Hver eneste meter er fylt opp med spennende produkter og nyheter, så her er det bare å krysse av i kalenderen og møte opp på Lillestrøm 13. - 16. september, forteller en entusiastisk messesjef, Konrad Sel.

– Årets utgave blir mer åpen og oversiktlig enn noen gang, og vi er sikre på at det blir lettere for publikum å finne frem.Jeg vil også minne på at det er lett å komme til lokalene med tog.

Uteområdet mellom B- og C-hallen vil bli utvidet med villavogner og mikrohus, og ikke minst er Tesla, som vil fortelle om rekkevidde på deres el-biler og campingmodus på sin Model X, representert. En annen ny utstiller er Benimar, som har fått et godt grep i Norge med flere forhandlere. 

– Jeg vil minne om det nye messecamp-tilbudet på Gardermoen. Vi har også et bra tilbud på Bogstad Camping.

Red. anm: Les mer om tilbudene i separat sak (link i høyre kolonne).

 


Konrad Sel (t.v) og Geir Holm (Norges Caravanbransjeforbund) er ansvarlige for Caravanmessen 2018, og gleder seg til dørene åpnes denne uken.

Vær tidlig ute

Ifølge arrangøren er noen av trendene på årets messe større fokus på tilbehør og duppeditter. Aircondition er mer populært enn noen gang takket være en rekordvarm sommer. Produsentene av disse har flere nyheter å vise frem på messen.

Pågangen for å bestille nye bobiler og campingvogner er fremdeles stor, og flere produsenter klarer ikke å lage nok enheter. Det betyr at du må være tidlig ute med bestillingen for å være sikker på at du får ny bobil eller campingvogn før sesongstart kommende sommer, avslutter messeansvarlig Konrad Sel.

 

Fakta om Caravanmessen 2018

Torsdag 13/9 kl 10-18

Fredag 14/9 kl 10-18

Lørdag 15/9 kl 10-18

Søndag 16/9 kl 10-16

Mer informasjon: caravanmessen.no

 

 

På forsiden