Hobby-kampanje:: Vant en splitter ny vogn | Din Fritid
Hobby-kampanje:

Vant en splitter ny vogn

– Jeg fylte ut konkurranseskjemaet da jeg var innom butikken i et lite ærend. Hadde aldri trodd jeg skulle vinne, forteller Jim Beisland fra Arendal. 


Marianne og Jim Beisland fikk utdelt både blomster og splitter ny Hobby-vogn hos forhandleren Sør Caravan i Lillesand. Selger Rune Røinås og daglig leder Petter Pedersen (til høyre) håper å spre caravanglede med kampanjen som gikk av stabelen i høst.

Han og kona Marianne har begge vokst opp med campingvogn, og har for tiden en fastliggervogn på Evje. Ekteparet har prøvd ut både reisevogner, store fastliggervogner og bobil. Familien kjøpte seg ny vogn i høst, noe som betyr at de har tenkt til å selge premien, som er en Hobby De Luxe 400 SFe 2021-modell.

Familien på fire stortrives på fastplassen på Evje, og bruker den hele året. 

Barna på 9 og 13 år er minst like ivrige som oss, forteller Marianne: – Når helga nærmer seg spør de alltid om vi skal reise på campingen. Der treffer de venner og kjente, og det gjør vi også, smiler hun. 


De har lang erfaring med livet på hjul, ekteparet Marianne og Jim Beisland. For tiden storkoser familien seg hele året på fastliggerplass på Evje. Her tester de ut den nye vogna fra Hobby.

Det er 15 år siden ekteparet kjøpte sin første vogn. I løpet av årene har de eid åtte vogner og én bobil. 

– Vi har alltid handlet av de samme personene. Personlig service er viktig for oss, sier ekteparet - idet de triller ut av porten til Sør Caravan i Lillesand.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden