Vant en splitter ny bybobil:: – Uvirkelig! | Din Fritid
Trond Gunnar Furnes fra Skoppum vant i dag en bybobil fra Askjems Camping-Center. I bakgrunnen ser vi eier og premieutdeler Odd Askjem.
Vant en splitter ny bybobil:

– Uvirkelig!

– Dette er helt uvirkelig, jeg som ikke pleier å vinne noe, sier Trond Gunnar Furnes fra Skoppum. Han forteller til Din Fritid at det er litt tilfeldig at de ble med på loddtrekningen av en splitter ny bybobil - som han vant! Det var kona som ville at vi skulle kjøpe ny bobil i år. Så denne gevinsten er hennes fortjeneste, forteller han!


Trond Gunnar Furnes blir gratulert med den flotte premien av Odd Askjem.

Ekteparet Wenche og Trond Gunnar Furnes fra Skoppum kjøpte i år en Carthago xli 64 2019 model hos Askjems Camping-Center utenfor Tønsberg. Vestfold-forhandleren fyller 50 i år, og hadde i den anledning invitert til en konkurranse med en fantastisk premie: En splitter ny knallrød Sunlight Cliff 600, Special Edition, 2019 modell. Bybobilen har en verdi på 705 000 kroner. For å få et lodd i trekningen måtte man handle en ny eller brukt bobil eller campingvogn hos forhandleren i løpet av jubileumsåret. Trekningen foregikk ved at ti personer ble trukket ut i en semifinale, før vinneren ble kåret blant disse. Totalt har Askjems solgt rundt 600 brukte og nye enheter i år, som alle hadde et lodd i konkurransen.

Din Fritid fikk vinneren i tale kun minutter etter trekningen, og på spørsmål om hvordan premien skal brukes fikk vi dette til svar:
– Må tenke meg om hva vi gjør med gevinsten. Om vi beholder den i familien eller selger, sier Trond Gunnar, før han smilende forsvinner inn i den knallrøde tøffe bybobilen for å prøvesitte.


Ekteparet Wenche og Trond Gunnar Furnes vant i dag en splitter ny bobil fra Vestfold-forhandleren Askjems Camping-Center.
– Jeg vil takke Askjems for en helt overlegen premie, sier Trond Gunnar til Din Fritid etter at det hele har sunket litt inn.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden