Inngår strategisk samarbeid med Kabe Group AB: Ferda satser på Kabe og Adria | Din Fritid
Inngår strategisk samarbeid med Kabe Group AB

Ferda satser på Kabe og Adria

Det hurtigvoksende premiummerket Kabe inngår tettere samarbeid med Ferdas landsdekkende forhandlernettverk. – Vi ser også frem til en forsterket portefølje av Adria vogner og bobiler sier Ferdas Rune Lysaker.


Produktsjef i Ferda, Rune Lysaker, er fornøyd med avtalen forhandlerkjeden har gjort med Kabe og Adria.

– I Ferda ønsker vi hele tiden å utvikle produktsortimentet vårt for å kunne tilby kundene våre et bredt utvalg bobiler og campingvogner tilpasset ulike ønsker og behov. Kabe har lang historie med produksjon av vogner og bobiler i en egen klasse når det kommer til kvalitet. Det at de også er produsert i Skandinavia og bygget for det nordiske klimaet, gjør at produktene med sine gode vinteregenskaper treffer godt i det norske markedet, sier produktsjef Rune Lysaker i Ferda.

Til tross for at de ligger i øvre prissjikt, er Kabe nå fjerde største merke på campingvogner i Norge. 


– Det er viktig for oss å jobbe langsiktig med forutsigbare partnere, nå har vi fått på plass en slik avtale, forteller konsernsjef Leif Terje Hansen.

Ønsker forutsigbarhet

– For å kunne følge opp kundene våre, både de som er førstegangskjøpere og de som gjerne vil bytte modell innen samme merke, er det viktig med langsiktige og forutsigbare partnere, sier Leif Terje Hansen, konsernsjef i Ferda. Felles merker var også en viktig årsak til det nylige kjøpet av Askjems Camping-Center. – Slik kan vi gi kundene enklere tilgang til kompetent service både der de bor og på reiser!

 

Mer Adria

Gjennom avtalen med Kabe Group AB, får også Ferda tettere samarbeid med Adria gjennom Kabe sitt skandinaviske agentur for Adria AB. – Vi ser frem til en forsterket portefølje av Adria vogner og bobiler sier Lysaker.

– Det er med stor spenning og entusiasme at vi ser fram mot vårt nye samarbeid med Ferda Gruppen, forteller Daniel Jaldemark, Salgssjef i KABE AB.

– Vi mener vi i dag har de beste forhandlerne i Norge med stor kunnskap og godt servicenivå. Nå øker vi dette ytterligere med en seriøs partner som setter kunden først, hvilket passer oss veldig bra. Med dette samarbeidet kommer vi til å sørge for bedre tilgjengelighet og servicegrad til alle våre kunder, sier Jaldemark.

Sommeren har vært preget av godt salg, og med forsinkede leveranser grunnet produksjonsutfordringene i Europa, begynner lageret å bli i minste laget. 

– 2022-modeller er nå heldigvis på vei inn, og vi planlegger for fortsatt godt salg utover høsten på messer og i egne butikker, avslutter Lysaker.


Fra Kabes produksjonsanlegg i Tenhult i Sverige.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden