Askjems Camping-Center AS har nå blitt:: Ferda Tønsberg | Din Fritid
Askjems Camping-Center AS har nå blitt:

Ferda Tønsberg

I går, 30. mars 2021, tok Ferda-gruppen formelt over alle aksjene i Askjems Camping-Center. Kjøpet ble offentliggjort den 3. mars med forbehold om godkjenning av Konkurransetilsynet. Det ble en rask prosess, og handelen er nå fullført. – Nå i første omgang er det kun navnebyttet som vil bli gjennomført, forteller Rune Lysaker fra Ferda til Din Fritid.

Planen er at Ferda Tønsberg, som er det nye navnet, i 2021 skal fortsette som en selvstendig enhet uten store endringer. Fra 2022 er det planlagt at selskapet skal inn i gruppen på lik linje med alle de andre heleide avdelingene i Ferda-gruppen. Det betyr felles systemer og rutiner i den daglige driften. – Vi skal skynde oss langsomt med denne overgangen, og har god erfaring med hvordan vi skal gå fram, forteller Rune Lysaker til Din Fritid.

– Det er naturlig at det stilles mange spørsmål i en slik prosess. Derfor vil vi berolige alle med at alt blir gjenkjennelig i tiden fremover, avslutter Lysaker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden