Din Fritid og Norsk Bobilforening etterlyser:: Kandi­dater til "Norges beste bobil­plass 2020" | Din Fritid
Din Fritid og Norsk Bobilforening etterlyser:

Kandi­dater til "Norges beste bobil­plass 2020"

Din Fritid og Norsk Bobilforening inviterer deg som leser og medlem til å være med og nominere din favoritt-bobilplass som kandidat for vår store avstemning i vinter. I desember vil seks finalekandidater bli presentert hvor kun én stikker av med den gjeve tittelen "Norges beste bobilplass 2020".

Vi er alle avhengig av gode og praktiske steder å overnatte med bobilen. Kanskje din favorittplass er omgitt av vakker natur, eller et bysenter med mange tilbud året rundt? Uansett om du trives best i dype skoger eller på en fjelltopp, legg igjen navnet på din favorittbobilplass her. Din stemme teller!

Kåringen er et samarbeidsprosjekt mellom det uavhengige magasinet Din Fritid med bobil & caravan og landets eneste rene bobilorganisasjon, Norsk Bobilforening. Alle medlemmer og lesere inviteres herved til å nominere sin favorittkandidat. Men det haster, så det er bare å fylle ut skjemaet under. Siste frist for å nominere kandidater er 26. november kl 23.59. NB: Husk å trykk på SEND-knappen i skjemaet!

PS! Alle kontaktinformasjon slettes etter endt kampanjeperiode, og vil ikke bli brukt i andre sammenhenger eller videreformidlet til tredjepart.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden