Easy camper: Kabe kjøper S. Karosser | Din Fritid
Easy camper

Kabe kjøper S. Karosser

Den 1. september overtok Kabe Group AB selskapet S. Karosser som produserer merket Easy Camper. Easy Camper har 39 års erfaring med å produsere såkalte campere til pickup-biler, og har en tid også hatt forhandler i Norge. 

S. Karosser har produsert campere siden 1983 under navnet Easy Camper. Eierne og driverne er en familiebedrift i tre generasjoner.

Med kjøpet har Kabe Group AB nå utvidet sitt produktspekter med det eneste de manglet i camping-segmentet. Konsernet har allerede bobiler, campingvogner og tilbehør (Kama Fritid).

Selskapet vil forbli i Dorotea og dagens ledelse vil ta seg av virksomheten. Det er allerede investert i nye maskiner for å kunne øke produksjonen og møte etterspørselen.

– S. Karosser er et godt tilskudd til konsernets produktportefølje. Gjennom oppkjøpet når Kabe nye forhandlere og kunder innen “mobile living”, sier Alf Ekström, administrerende direktør i Kabe Group.

– Det var også med andre budgivere, men med Kabe som eier føler jeg meg trygg på at virksomheten vil forbli i Dorotea og at det er kapital til å fortsette å investere og vokse, sier tidligere eier Ulf Sellgren, som sammen med datteren Erika driver S. Karosser.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden