: Pickup-emoji | Din Fritid

Pickup-emoji

Med både båter, biler, scootere og romraketter representert, syntes Ford det var på tide at verden fikk en egen pickup-emoji. Forslaget ble lanseret på World Emoji Day, og vil forhåpentligvis bli tilgjengelig i 2020. 

Blant de mer enn 3000 godkjente emojiene er det nemlig ingen av en pickup.

– Da kunder startet å etterspørre en pickup-emoji, bestemte vi oss for å gi dem det. Som en av de mest populære produsentene av pickuper i verden, er det helt naturlig at vi gir hardt arbeidende tekstmeldingsbrukere over hele verden en ny pickup-emoji, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg i en pressemelding til Din Fritid.

Europas mest populære pickup

For fjerde år på rad var Ford Ranger den mest solgte pickupen i Europa i fjor. Også så langt i år har den befestet sin stilling som Europas mest populære pickup. Ford solgte hele 26 700 Rangere i første halvdel av 2019. Den satte også ny rekord med en oppgang på hele 8 % i 2. kvartal, sammenliknet med  2. kvartal i fjor. 

I Norge er også Ford Ranger blant de aller mest populære pickupene. I disse dager kommer den også i ekstremversjonen Ranger Raptor. Emojien er utviklet etter at Fords team har brukt mye tid på å undersøke hvordan publikum ønsker at en slik emoji skal være.

– Folk ønsker en pickup-emoji som er stilig og moderne. Sluttresultatet bør resultere i en smilefjes-emoji fra alle pickupfans, sier designdirektør i Ford Nord Amerika, Craig Metros - med et smil om munnen.

Hvis pickup-emojien blir godkjent tidlig i 2020 blir designet spesialtilpasset alle mobile plattformer for å møte kundenes behov – fra dem som bruker pickupen sin som arbeidsbil til dem som bruker den til en aktiv livsstil.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden