Flere årsaker leder til:: Ferda Jessheim stenges midlertidig ned | Din Fritid
McRent fortsetter sin utleievirksomhet som før, men Ferda sin avdeling på Jessheim stenges midlertidig, og alle ansatte sies opp.
Flere årsaker leder til:

Ferda Jessheim stenges midlertidig ned

Ferda Jessheim har en leieavtale som utløper i juli 2023. Planen var å flytte inn i mer hensiktsmessige lokaler, men grunnet usikkerheten knyttet til produsentenes forsyningslinjer og muligheten til å levere bobiler i 2023, er innflytting i nytt bygg utsatt til 2024, melder Ferda i en pressemelding til Din Fritid.

Men det er også flere årsaker, står det å lese i forhandlerkjedens pressemelding: Dagens lokaler er ikke godkjent for verksteddrift, og kravene knyttet til verksteddrift er skjerpet fra 1.juli 2022. Beslutningen om å midlertidig stenge ned Ferda Jessheim er tatt etter grundige vurderinger, og medfører at alle ansatte på Jessheim er sagt opp. McRent utleievirksomheten fortsetter som før. Alle kunder vil bli godt ivaretatt og få informasjon gjennom Ferda-kjeden. Salg og servicemarked vil midlertidig bli overført til Mysen, Vinterbro, Tønsberg og i noen tilfeller også Grimstad. Den midlertidige nedstengningen skjer senest 30.november, forteller konsernsjef Leif Terje Hansen.

Ny daglig leder i Ferda Tønsberg

Inge Rønning (bildet) er ansatt som ny daglig leder for Ferda Tønsberg fra 1. oktober 2022 av. Rønning har lang ledererfaring fra salg, verksteddrift og omstilling. Rønning har vist at han er en handlekraftig leder som skaper varig endring, forteller Ferda i en pressemelding til Din Fritid. Det som før var Askjems Camping-Center har gjennom det siste halvannet året vært gjennom betydelige endringer, fra oppkjøp, via bytte av IT-systemer, til en fusjon med Ferda Norge AS. Ferda Tønsberg er nå klare til å nå nye mål under Inge Rønnings ledelse. Rønning er allerede på plass i Tønsberg.

Ny daglig leder i Ferda Fauske

Sharon Tollånes Karlsen (bildet) er ansatt som daglig leder for Ferda Fauske, med virkning fra 1.august 2022. Tollånes Karlsen har lang ledererfaring, både fra salg og service, men også fra offentlig helsevesen. Ferda Fauske anses å ha et stort uforløst potensial, og Tollånes Karlsen har allerede satt en ny retning for gjengen som jobber på Fauske, dette inkluderer salgskontoret i Bodø, som er satt opp for å komme tettere på by-kundene våre.

Ferda forsterker satsingen i Nord


Konsernsjef i Ferda, Leif Terje Hansen.

Med åpningen av nytt anlegg i Mo i Rana i mai, i Trondheim i juni og Nordkjosbotn i oktober – tar Ferda kundene i den nordlige deler av landet på alvor. I tillegg vet vi at mange av kundene våre i sør, gjerne kjører nordover, sier Ferda i sin pressemelding. Som en landsdekkende kjede er det viktig med tilstedeværelse på de viktige knutepunktene i landet. Eierne av Ferda har et langsiktig perspektiv og investerer selv når det er usikkerhet knyttet til produsentenes forsyningslinjer og muligheten til å levere bobiler i 2023. Den siste investeringen, et nytt bygg på Evenes, som erstatning for Bjerkvik, planlegges åpnes sommeren 2023, avslutter konsernsjef Leif Terje Hansen i Ferda.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden