Bobilgjengen markerer:: Sommersesongen 2022 er i full gang | Din Fritid
Bobilgjengen markerer:

Sommersesongen 2022 er i full gang

Et tydelig tegn på at bobilsesongen er i full gang, er vårtreffet til «Bobilgjengen». I år var det Grebbestad Fjorden camping som var samlingsstedet. 35 bobiler satte seg i stevne med ett mål for øyet – ha det morsomt hele helgen.

– Veldig mange av klubbens medlemmer bruker bilen hele året, forteller en smilende formann Kjell Tidemann. – Men sesongen er ikke offisielt i gang før vårtreffet har blitt gjennomført mener han. Din Fritids utsendte treffer en solid samling med “Bobilgjengen”-medlemmer på Grebbestad Fjorden Camping. Responsen fra medlemmene er høylytte, de er enige med sin formann: Nå er endelig sesongen i gang!

Historien

“Bobilgjengen” ble stiftet i 2008 av Roy Kåre Knutsen, sammen med Hans Erik Kingsrød. Våren 2022 gikk Knutsen av som leder på grunn av sykdom, da tok Kjell Tidemann over roret.

De oppmøtte medlemmene er enige om at klubben har livets rett. Med sine 35 påmeldte biler til pinsetreffet har medlemmene det fortsatt veldig morsomt på sine samlinger. Fremmøte er tett opp mot fulltallig hver gang. Det arrangeres to treff i året, på ulike plasser. Høsttreffet blir i år på Lagunen camping ved Strømstad, noe alle gleder seg til allerede.

Aktiviteter

Treffet til bobilgjengen blir gjennomført med diverse konkurranser og quiz. Det viktigste er alt samværet med felles bespisning og et utall av mer og mindre verifiserte historier. At det var høy stemning kunne høres over hele campingen, men alle naboene godkjente aktiviteten med smil om munnen. 

Jubelen og den gode stemningen er først og fremst uttrykk for gleden over at sommerens campingsesong nå er i full gang.


“Bobilgjengen” møttes i år i Grebbestad på deres tradisjonelle pinsetreff.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden