Kjøper opp bedrift og etablerer:: AL-KO verksted i Sverige | Din Fritid
Kjøper opp bedrift og etablerer:

AL-KO verksted i Sverige

De fleste av våre lesere kjenner til AL-KO som en produsent av bremsesystemer, vognchassi, hydrauliske støtteben og chassis til bobiler. Selskapet eies av DexKo Global som nå kan fortelle at de har kjøpt opp det nederlandske selskapet TCM Projects B.V.

TCM er en distributør av støttebenssystemer og fjæring for det skandinaviske markedet, med hovedkontorer i Wapse i Nederland, og i Skene i Sverige. Nåværende eier, Miro de Jong, vil beholde sin nøkkelrolle og ta med seg sitt team på fire personer. 

Det planlegges å utvide TCMs eksisterende servicesenter i Skene utenfor Gøteborg til et fullt utstyrt AL-KO VT-kundesenter. Dermed vil AL-KOs europeiske nettverk av kundesentre øke til totalt åtte steder. I dag er det kundesentre i Italia, Frankrike, Østerrike og Benelux, samt på tre steder i Tyskland.

Salg og montering av støttebein skal raskt komme på plass på Sverige-verkstedet. På litt lenger sikt vil det bli salg og montering av alle konsernets merker AL-KO, E&P og SAWIKO. Da dekkes det meste innen tilhengerfester, sykkel- og motorsykkelholdere, støttebenssystemer, luftfjæring, manøvreringshjelpemidler og elektroniske anti-krangingsystemer. Kundesenteret vil også tilby modifikasjoner for å øke lastekapasiteten på campingvogner, samt service- og reparasjonsarbeid på chassis og bremsesystemer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Tags: 

På forsiden