Stamsaas i Sarpsborg:: Feiret 104 års jubileum | Din Fritid
Stamsaas i Sarpsborg:

Feiret 104 års jubileum

Allerede i 1920 startet Johan Stamsaas bilforretning i St. Mariegate i Sarpsborg. På veien derfra til Stamsaas Fritid anno 2024 har det skjedd mye. For å markere jubileumet inviterte Stamsaas Fritid kunder til fest den 27. juni.

Det ble servert pølser, og både sjokolade- og marsipankake. Og ikke minst var det flere kreative innslag. Eller hva sier du til: Hold på denne kjøleboksen, den som slipper sist vinner den. Flere tok utfordringen, men kun én fikk premien med seg hjem. 

I tillegg var det 20 prosent rabatt på alle lagerførte varer i butikken, muligheter for å komme med alt du lurer på i «Petters tekniske hjørne», kampanjetilbud på utvalgte bobiler, flere konkurranser, loddtrekning og gratis vannflaske til de 50 første påmeldte.

Styreleder Camilla Erichsen forteller at de var godt fornøyde med oppmøtet på denne flotte sommerdagen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden